برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
ممنون
مرسی داری سلام باشی
سلام نه والا موس من Taipan هست و در رابطه با کارایی هم باید بگم راضیم ازش. موس خوش دستیه دقتشم بالاست. Deathadder هم موس خوبی هست اما شناخت زیادی ندارم در موردش
چطوری دادا یه سات هست اسمش هستی دانلود هست کلی سریال و فیلم داره اکثرا هم به روز هست دانلود فیلم جدید • دانلود سریال
سلام پست رو توي بحث آزاد ديدم اونجا پست نذاشتم كه تبليغ نشه اما اين سايت با لينك مستقيم فيلم و سريال ميزاره بدون نياز به اكانت دانلود رایگان فیلم ، سریال و انیمیشن
سلام، خوبم خداروشکر همه چی خوبه
سلام دیشب بعد از آخرین جواب رفتم خوابیدم امروز استیم آنلاین هستم 24 ساعت مگر 3 ساعت برم کیبوردم رو بگیرم.
از بالا به ترتیب مادربورد سی پی یو هارد رم کیس پاور اس اس دی خنک کننده سی پی یو مایع مانیتور گرافیک
سلام ASUS Z170 Pro Gaming Intel® Core™ i7-6700K Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm GSkill Ripjaws 4 | 8GB DDR4 2400MHz CL15 Red DeepCool KENDOMEN Ti GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo Samsung 850 EVO 120GB DeepCool Gamer Storm CAPTAIN 240 AiO LG Full HD 23MP65HQ IPS این سیستم بدون گرافیک هم دوتا2 رو جواب میده. گرافیک آنبوردش در حد گرافیک های 300 تومنیه. ولی اگه خواستی گرافیک بگیری. Zotac GTX 750 Ti 2GB GDDR5 از این دوتا هم قیمت بگیر. لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer - لیست قیمت قطعات کامپیوتر
xan - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats xan
کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
کاربر جدید
کاربر ثابت انجمن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©