برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سایت رسمی گارنا که نبوده اینکه اینجا دیگه کمتر کسی هست که با گارنا کار کنه دلیل نمیشه قسمت گارنا رو ریدایرکت به یه سایت دیگه !
داش من ، الان پستی که راجب گارنابلاگ داده بودمو پاک کردی ولی بزار یه چیزی بگم ! اون سایت جاییه که ادمینای رومای ایران داخلش به مشکلات رسیدگی میکنن ! گفتم بره اونجا بگه مشکلش حل شه ! به خدا با نوشتن اسم این سایت دوتاباز طرفداراشو از دست نمیده . و این که اینجا دیگه کسی هست که از گارنا سر در بیاره ؟!
اونایی که دوتا 1 بازی میکنن زیاد اینجا نمیان . با اینحال ، اینجا تاپیک بزن تا ریپلی ارسال کنند: ریپلی های دوتا بببین اصلا کسی ریپلی میفرسته یا نه
داداش من بیشتر بچه هارو میشناسم . خیلیا چون دوتا 2 زیاد نت میسوزونه دوتا 1و بیشتر بازی میکنن . تازشم دوتا 1 که پشمک نیست :دی حالا اگه میشه یه امتحانی بکن .
شما انجمن دوتا 1 رو ببین آخرین ارسالی که در یکی از تاپیک هاش ارسال شده برای چه زمانی هست تقریبا اینجا کسی دوتا 1 بازی نمیکنه یا در در حد خیلی کم یا اگه بازی میکنه به این انجمن زیاد سر نمیزنه حالا از این چند نفر قراره ریپلی جمع بشه که نمیشه
خودم دموشو میسازم براتون
داش به نظرم تاپیک دمو دوتا 1و بزن مطمئن باش استقبال میشه
نه. ممنون از پیشنهادت
حالا میخواید یا نه ؟!
به هرحال بیشتر ایرانیا دوتا 1 بازی میکنن (جهان سوم ) حالا نظر خودته اگه بخواین میتونم آماده کنم . اینم لینک آخرین دموم که to5 vol3 پلی دوتاس * * * * * * * * * * * * Top5 Vol.3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©