برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
هر دو تاش تو کرون چست بود ارنا9 بیای تو شاپ هم بعضی وقتا برای فروش میاد ، 40هزار گلد persian king تاپ لوکال هست
امروز که کاپ ها ریست شد فعلا بین 8 و 9 میچرخم فکر کنم 10 فروردین شروع کردم اینجایی که هستم کاپ 2800 به بالا راه میدن اسم های ایرانی رو سرچ کن یه کلنی پیدا کن برو توش ، چیزی که زیاده کلن! ایس ویزارد و اسپارکی دارم ، ولی فعلا ازشون استفاده نمیکنم ، بکارم نمیاد
سلام 9
دادش سلام خوش حال میشم uid بدی باهم پلی کنیم
بدبختی این نت اینه که وقتی اپدیت میشه یا یه چیزی دانلود کنی ، کار دیگه ای نمیتونی همزمان انجام بدی ، مگه اینکه سرعت دانلودشون محدود کنی یعنی یکی تو خونه با موبایل بره اینستا یا تلگرام فیلم پلی کنه پینگ من اون لحظه میشه 2هزار
شرایطشو ندارم ، با این نت بخوام اپدیت کنم چند روز طول میکشه ، اخرش هم فکر نکنم سیستمم بکشه یا اینترنتم که 128 شاتل نامحدوده
نه ، حدود 3 سال میشه بازی نمیکنم دیگه سیستم و اینترنتم هم زیاد جالب نیست بخوام بعد 3 سال بازی کنم ، زیاد فرصت هم نمیشه فروم رو از قدیم داشتیم دیگه نمیشه تعطیل کنم ، http://forum.dotabaz.com/thread339-3.html#post45161
سلام مث اینکه تموم کرده شرمنده
شهاب خدا بگم چیکارت نکنه نمیخوای اون ایمورتال رو بدی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!111
مدیر ارشد
کاربر عالی
سرپرست و ناظم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©