برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلام اقا هومن اگه میشه منو تو استیم ادد کن از اطلاعتت استفاده کنم
جدا باشه شاید یه نظری بدن و بحثی بشه ولی الان اگه تاپیک باز باشه و هرکسی بتونه پست ارسال کنه بهم ریخته میشه ، بسته هم باشه کسی نمیتونه نظری بده
به نظر من که تاپیک جدا باشه بهتره ، چون تعداد تاپیک های بخش مسابقات خیلی زیاد نیست که بگیم شلوغ میشه ولی اگه یک تاپیک هم بخوای بزنی یه عنوان مثل این میتونه خوب باشه : مسابقات جهانی دوتا 2 در سال 2016 tiو major هم که جدا براش تاپیک میزنی پس نیاز نیست از عنوان معلوم باشه اونا داخلشون نیست. در ارسال اول تاپیک هم لینک تاپیک های ti و major اون سال (2016) رو بزار
واسه همه جز meepo که به جای e از f استفاده میکنم tab هم از آیتما برمیدارم میزارم برای تعویض meepo خواهش میکنم. hotkey بازیکن حریفه ای بخوای سرچ کنی پیدا میشه ما که چیزی نیستیم
werdfc برای اسپل space x 4 q tab 3 آیتم ها 1 خرید tp 2 glyph 5 courier speed burst mouse 4 buy quick buy mouse 5 courier deliever items z upgrade ` هم scoreboard
سلام. مرسی hotkey؟ برای دوتا ۱؟ یادم نیست والا اسمشو
سلام لطف داری موضوع شخصی نیست فقط از این که میبینم وضعیت توی این کشور داره هر روز بد تر میشه و کسی اهمیت نمیده اعصابم خورد میشه.
اومنی گرفتم ولی خیلی گاو بازی در آوردن باختم : (
رو سولو کار میکنی بگو چطوری از 3.7 ببرم 4 ؟
داداش رنک پارتیت چنده ؟
کاربر عالی
کاربر فعال
مدیر ارشد
مدیر سابق
کاربر سایت
مدیر کل سایت
کاربر متخصص
کاربر تحت کنترل
کاربر نیمه فعال
سرپرست و ناظم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©