برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
اخه منم لیمییتم! کسی اشنا نداری ک جوفتمونو اد کنه بد باهم پارتی انو بدیم ۲ تایی بریم؟
اددم کن.
اره داداش چرا که نه منم بد نیست بازیم فقط متسفامه من استیم گاردو به گاه دادم رمزشو ندارم تو گوشی ایدی جدید زدم اینو ادد کن که uid ایدی جدیدرو بدم بهت داداش. uid:350055970
dg vala no nemidoonam
are be shedat hevziate باید شیمی -زمینت توی دبیرستان خیلی خوب باشه در کل خیلی سخته آره.
slm vala nemidoonam vali raje be pezeshki dandoon daroo kamel midoonam
اکانت قبلیش احتمال زیاد vhs هستش
اشکال نداره همین رو ادامه بده تا هیروهایی که نوش توانایی داری دستت بیاد و هر رنکی هم داد بهت سعی کن ببریش بالا ، منتظر معجزه نباش که یهو یه رنک شاخ گیرت بیاد با تلاش و کار زیاد بهش میرسی هر کاری ، همینیم که میبینی رنکش بالای 5k هست 10 برابر من و شما بازی کرده و وقت گذاشته
از top match استفاده کن چون lc رو دنبال نکردم فرد خاصی نمیشناسم از top match که استفاده کنی سبکش دستت میاد و حتما سبک ها رو تست کن که ببینیم کدومش برای تو ج میده با سبکی که بهتر از همه برات ج میده برو جلو ، ممکنه سبک من و شما فرق کنه
باورت میشه یه ایدی برا تست یکی از تاپیک ها که نوشتم یه اکانت ساختم 15 گیم اول normal بود ؟ پس نا امید نباش اگر 4-5 بازی death توی بازی 0 یا 1 باشی تاثیرش رو میذاره ، پشت سر هم چند بازی 0 یا 1 بار بیشتر نمیر ، مثل همین انتی میج اخری
کاربر متخصص
مدیر ارشد
کاربر نیمه فعال
کاربر جدید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©