برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
چی بگم والله . اینقدر حال خودم خرابه که مغزم کار نمیکنه
هرچی خودت میدونی از همین الان یاد بگیر که تا 4-5 سال دیه همه بیان ازت یاد بگیرن و حرفه ای باشی
هرکی شرایطتش فرق داره مهم اینکه تو بهترین استفاده رو از شرایط داشته باشی . الان پدر مادر بالا سرته وقتی سنت رسید 25 سال و دیدی خودتیو خودت و دستت هیچجا بند نیست انگار دنیا رو سرت خرابه . از الان به فکر باش تلاش کن به جایی برسی تا نه منت دوست نه منت برادر یا خواهر نه پدر مادر . خودت باشی اقای خودت
درست و ایندت خیلی خیلی مهم تره اگر می خوای واقعا به حرفم گوش بدی . ایندت در مرحله اول اهمیت داره
نه گفتم کمی دورهمی باشی شاید با 4 نفر اشنا شی وگرنه مهم هم نیست . همیشه هم نیست fcb فقط بعضی وقتا اعلام میکنه که امشب ساعت 9 هم هست ظاهرا
میله خودته امتحانش ضرر نداره
اره مگه بوست مربوط به سطح ادم نیست ؟!
با بچه ها dab پلی کن سطحشون خوبه . معمولا 4k به بالا هستن
این که امارت بد بوده
هیروهای زیادی وجود دارن باید ببینی با کدومش بهتر پلی میدی به نظرم یه مدت sd بازی کن و هیرو های مختلف رو بردار تا دستت بیاد . من خودم با wind و حتی clinkz یا drow بریم افلاین عالی میشم در صورتی که اینا افلاین نیستن یا kunkka یا حتی انتی میج ! اما خوب بهترینا tide clock ds timber برای افلاین . ursa life ls bs drow troll medusa wk و... برای جنگل . نگاه خودتو محدود نکن
کاربر متخصص
مدیر ارشد
کاربر نیمه فعال
کاربر جدید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©