مکالمه بین dark druid و Mohammad_ai69

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس

مکالمه بین dark druid و Mohammad_ai69

236 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 19 از 24 نخستنخست ... 91718192021 ... آخرینآخرین
  1. اکانت قبلیش احتمال زیاد vhs هستش
  2. gffj - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این بازی اولش یار من بود چقدر راحت بوست شد
  3. باشه !
  4. اشکال نداره همین رو ادامه بده تا هیروهایی که نوش توانایی داری دستت بیاد و هر رنکی هم داد بهت سعی کن ببریش بالا ، منتظر معجزه نباش که یهو یه رنک شاخ گیرت بیاد با تلاش و کار زیاد بهش میرسی هر کاری ، همینیم که میبینی رنکش بالای 5k هست 10 برابر من و شما بازی کرده و وقت گذاشته
  5. داداش بخاطر تیم احمق و گاوم دیگه اکانت بدرد نمیخوره Match 2465268584 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
  6. از top match استفاده کن چون lc رو دنبال نکردم فرد خاصی نمیشناسم از top match که استفاده کنی سبکش دستت میاد و حتما سبک ها رو تست کن که ببینیم کدومش برای تو ج میده با سبکی که بهتر از همه برات ج میده برو جلو ، ممکنه سبک من و شما فرق کنه
  7. داداش پروفایل یه لجیون باز جانگلر رو میدی ؟ میخوام متاشو ببینم
  8. باشه بازم ادامه میدم یه زئوسی تو بازی یار من بود اونم های شد
  9. باورت میشه یه ایدی برا تست یکی از تاپیک ها که نوشتم یه اکانت ساختم 15 گیم اول normal بود ؟ پس نا امید نباش اگر 4-5 بازی death توی بازی 0 یا 1 باشی تاثیرش رو میذاره ، پشت سر هم چند بازی 0 یا 1 بار بیشتر نمیر ، مثل همین انتی میج اخری
  10. thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینم تا اینجای کار
نمایش پیغامهای بازدید کننده 181 از 190 تا 236
صفحه 19 از 24 نخستنخست ... 91718192021 ... آخرینآخرین

اکنون ساعت 05:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ می‌باشد. 2022-2012©

chatbox