برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
متوجه نشدم مانیتورت اسپیکر داره ؟ اره با hdmi اسپیکر مانیتور هم کار میکنه نیاز به خروجی دیگه نیست
هیچی ما فعلا درگیر کاریم :d البته داشتم روی اپدیت اموزش فانتوم اساسین کار میکردم ولی نامید شدم ........اونم بخاطر کار تنهایی
دستت درد نکنه اره کامل و خوب شده تا آخر شب ردیفش میکنم فقط نمیدونم چرا توضیحات انگلسی اسکیل ها رو عکس میگیری میزاری
اوکی....
zoom مروگرم روی 100% کاملا هم همه جیز normal هست شاید مشکل از اون هست یه چکی بکنید ......منم دیشب مشکلم همین بود
اگرم منظورتون اون عکس مهارت هست ......اونو هیچ کاریش نیمشه کرد چون کل فرمت قالب بندی به هم میریزه .......فونت باشه میشه یه کاریش کرد اما اونو نه ....
اره توی همین حدود ها یه چیزی گفتم......اگرم میخواستم نمی شد پاکش کرد بزرگترش کنم دیگه اون توضیحات روبروش توی یه خط جا نمی شن ......الان اگه من درست فهمیده باشم مشکل شما با فونت نوشته های داخل عکس هست درسته .....اگه نه که من برم کارشناسی رو از اول بخونم
شفافیت یکی از لایه ها رو گذاشتم رو 80% ببین چطور شده......... بعد راستی به نظر شما من درخت استعداد ترجمه شده بذارم بهتره یا همون طوری انگلیسی باشه.....منتظرم
کار گرافیکی از این سختی ها هم داره دیگه ....
به خاطر اینکه تیره هست منظورتونه یا چیز دیگه ...بلاخره باید یک چیز اموزش جدید باشه دیگه ....اخه احساس میکتنم بچه ها از tampalet های تکراری خسته شدن از اینکه خصوصی مطلب گفتی ممنون ....باورتون میشه 10 بار چک کردم که قابل خوندن و دیدن باشه ..... اگه فکر میکنید مشکل اساسیه اموزش رو پاکش کنم
کاربر نیمه فعال
کاربر عالی
کاربر جدید
کاربر فعال
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©