برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلام تاحدودی درست شده ، کپی کن بقیه ش رو ردیف کن http://forum.dotabaz.com/thread2845-2.html
حسین جان داداش،سال جدید رو بهت تبریک میشم انشاالله سال خیلی خوبی داشته باشی سرشار ازموفقیت و تندرستی. والا سرم الان خیلی خیلی شلوغ ولی حتما بازم میگم حتما آموزش رو تکمیل میکنم.کلیش رو نوشتم دیشب متاسفانه ریست شد لپ تابم..
عالیه داداش من امشب برات میفرستم اون مطالب رو
نه منظورم این نبود،منظورم اینه الان آموزش ها آپدیت هستن (بالای سایت رو میگم) باشه اول الدر. بعدش چه هیرویی رو بنویسیم؟
سلام، خوبی رفیق؟ چه خبرا؟ Telegram که هستی هنوز ،به نظرت بهتر نیست 2 آموزش رو آماده کنیم؟ تا هفته دیگه؟ چون الان همه بروز هستن
Salam dostan man hodo dan 2 mahe daram dota play midam va va ghean tosh 6 mizanam az 127 ta bazi kamtare 50% tosh kamel mofid bodam baram ghabele hazm nist ke ba ese asab khordi kasi sham age bein ne sho ma ha kasi hast ke biyad kami be man komak kone ta dota ro osoli yad begiram va ghe an mam non misham
slm khobi hossein jan? che khabara? amozeshe elder ro bezarim ?
مرسی والله غافل گیرم کردن
سلام دوستان من تازه اکانت استیم خودمو ساختم و dota 2 رو شروع کردم فرند و کسی رو ندارم مجبورم تنها پلی کنم با این روسا منو ادد کنید...در مورد dota 2 ی کم گیجم از dota خیلی فرق کرده ب راهنمایی تون نیاز دارم id: 350589830
کاربر متخصص
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©