سلام منو به عمه (ame) برسون
سلام منو به عمه (ame) برسون
reza (09-19-2024)
میخواستم ریپلای کنم نشد
سلام
با این وضعیت اینجا رو ببندیم بهتر نیست؟
البته فروم ورودی گوگل داره. اما وقتی فعالیتی نیست عملا با بسته بودن فرفی نداره.
سلام میلاد. خوبی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا نمیدونم کلا تو جامعه مجازی مثل سابق فرومها محبوبیت دارن یا نه
تو خودت اطلاعی نداری؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دیگه کلا فروم ها مثل سابق فعال نیستن.
چندساله که اینجا دیگه فعالیت خاصی نیست و فقط هزینه نگهداری داره که زیاد منطقی نیست. تا ابد نمیشه اینطوری ادامه داد.
البته دلم نمیاد اینجا رو ببندم.
Sharingan (09-25-2024)
از طرفی واقعا تو جامعه دوتا کشور هم مرجعی نداریم کسی سؤالی داشت بیاد بپرسه اما خب ما هم فعال نیستیم بیایم زود جواب بدیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه خودت ببین بحث هزینه فایدهاش برات چطوره.
اگر میتونی یک چند ماه صبر کن یا تا آخر امسال ببینم من چه میکنم.
اینجا یک ایران خاطره داره انصافا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام میلاد، به نظرِ من اگر قراره فعالیت دوباره اینجا رو ببینیم باید با یه سری استریمرها مثل نریمان یا صفحه های دیسکوردی که دوتاپلیرهای ایرانی جدیدا به اونجا نقل مکان کردن ارتباط بگیریم. و وقتی فعالیت اینجا باشه خب ما هم هستیم.
ولی بالاتر گفتی کلا بازدید و فعالیت تو همه انجمن ها کمتر شده. یعنی گیمرها ترجیح میدن دیسکورد رو چک کنن و سوالی داشتن اونجا بپرسن. ولی ما همه منابع و دیتابیسمون تو انجمن هست نه دیسکورد.
(تبلیغاتی که بالای سایت گذاشتی هزینهِ هاستِ سایت رو درنمیاره؟ به نظرم ورودی هایی که از گوگل داریم خوبن هنوز)
یه مشکلِ دیگم اینه که یه سری از ورودی های گوگل میان اکانت میسازن پست میزارن سوالشون رو میپرسن بعد که جواب گرفتن (مشخص نیست حتی میان جوابشون رو نگاه بندازن یا نه) دیگه حتی سایت رو باز نمیکنن. تقریبا تنها فعالیتی که داریم این روزا میبینیم به همین شکله که خب باعث میشه مدیرا هم کم انگیزه بشن
Milad._.R (09-19-2024)
اگر قرار باشه فعالیت اینجا زیاد بشه باید سیستم سایت آپدیت بشه یا کلا تغییر کنه. چون خیلی قدیمیه و ممکنه باگ امنیتی هم داشته باشه. برای موبایل هم اصلا مناسب نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان اکثر ورودی های گوگل با موبایل هستند که سایت اصلا برای موبایل بهینه نیست و باید کلا سیستم و قالبش تغییر کنه و ssl هم فعال بشه تا خطا نده. این تغییرات انجام بشه اوضاع بهتر میشه بنظرم. اما بعید میدونم مثل قدیم اینجا شلوغ بشه. یا به درآمد خاصی برسه.
اگر یکی بود که این تغییرات رو انجام بده خوب میشد. من بعید میدونم بتونم. خیلی وقته با cms های فروم کار نکردم و خیلی هم وقت گیر هست.
اون تبلیغ های بنری برای خودم هست. درآمدی نداره. کلا از اولش هم اینجا درآمدی آنچنانی نداشته. چندسال اخیر هم که تقریبا فقط هزینه بود.
شما باید جلوتر کانال یوتیوب راه اندازی میکردی تا هم برای اینجا تبلیغ بشه هم هزینه هاش رو پوشش بده ، حالا به نظرم دیر نیست می تونی شروع کنی ، البته بماند که خودت گفتی رسپانیسو کردن قالب از واجبات هستش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©