کلاهبردار ( بیا ریپورت کن دوست عزیز تا سرت کلاه نرفته )

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1800
    یوزرنیم استیم
    IR_Vahshat

Exclamation کلاهبردار ( بیا ریپورت کن دوست عزیز تا سرت کلاه نرفته )

سلام به همه دوستان .
    تو این پست میخوان یه کلاهبردار رو معرفی کنم که سره خوده منم کلاه گذاشته و دوست ندارم که کسای بیشتری مال ببازن .
    ایشون 235 تومان از من کلاهبرداری کرد که اصلا مهم نیست بره من مهم بن شدن این طرفه

مشخصات این کلاهبردار

| steamname: Eyde Bastani NoroZ MobaraK
    | steamID32: STEAM_0:1:63433659
    | steamID64: Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK
    | customURL: Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK
    | steamrep: SteamRep � Eyde Baastani NoroZ MobaraK | 76561198087133047 | STEAM_0:1:63433659

طرز کار این کلاهبردار :

ایشون یه سایت میسازه با هاست رایگان که دومینش TK هست که دومین Tk هم معمولا رایگان هست . 4 تا پست از دوتا 2 میزاره واسه جلب اعتماد یه بخش هم درست میکنه واسه درگاه که شما بری پول رو بریزی .
    دفعه های اول که من از ایشون خواستم کلید بگیرم همیشه کلید رو اول میداد . ایشون 5 - 6 باری کلید رو اول میده که اعتماد سازی کنه و وقتی که شما دیگه کاملا اعتماد داری یه بهونه میاره که ندارم و تو اول پول بریز که برات بخرم . ( واسه من این بهونه رو آورد که Iphon 5s گرفتم پول ندارم ) ما هم چون اعتماد داشتیم واسه ایشون 235 تومان پول واریز کردیم و ایشون 3 - 4 ساعتی من رو پیچوند که جهان پی تصویه نکرده و ... و یک دفعه پاکم کرد . جالب اینجاست وقتی که پاکم کرد سایت رو هم که لینکش Index of / بود رو پاک کرد که من اطلاعاتی از ایشون بدست نیارم . ایشون هنوز داره تو چنل ایران فعالییت میکنه از دوستان خواهش میکنم به پروفایل این کلاهبردار برن و ریپورت کنن ( Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK ) با ریپورت کردن این آدم کثیف میتونید جلو این آدم رو بگیرید

خواسته من از شما دوستان

دوستان لطفا به پوفایل این کلاهبردار ( Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK ) برید و ریپورت بدید تا ترید بن شه

این متن رو تو ریپورت بدید :

He get real money from people and delete them please ban this shit before that scammed 1000 steam users :X

اگه کسی متن بهتری داشت حتما بگه انگلیسی ما تا همین قدر جواب داد
    خیلی ممنون
    ویرایش توسط dark_queen : 03-25-2014 در ساعت 03:03 PM
    محصولات دوتا 2 با نازلترین قیمت

2. 5 کاربر مقابل از dark_queen عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

arash700 (03-25-2014),A_W_Z_2 (03-25-2014),DRACULA (03-29-2014),Mahdi-Void (03-26-2014),SHARK (03-29-2014)