Kuroky , funn1k میشه گفت نوب های na'vi بودن و باعث باخت شدن.
LightofHeaven خیلی بازیش سرتر funn1k فیدر بود که سر feed های این funn1k خیلی بازی ها رو باختن.
Kuroky , funn1k میشه گفت نوب های na'vi بودن و باعث باخت شدن.
LightofHeaven خیلی بازیش سرتر funn1k فیدر بود که سر feed های این funn1k خیلی بازی ها رو باختن.
شوخی میکنی ؟ funn1k به نظر من از puppy خیلی خیلی بهتر بازی کرد ... بارها شده که puppy آلچمیست گرفته خفن گند زده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله چون puppy با الچیمیست ساپورت بازی میکنه من نمیدونم شما از یک ساپورت چی میخواین rampage؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساپورت باید واسه نگه داشتن کری تیم در بعضی مواقع بمیره پس مردن زیاد با ساپورت از نظر من عیب نیست
funn1k واقعا ثابت کرد اصلا بازی بارش نیس . offlanere ماشاللاه ما که اصلا تو hardline ندیدیمش با ds 2 تا یونیت می زد میرف فارم.... خوب معلومه کری حیرف .....
ویرایش توسط Darktoheaven : 08-14-2013 در ساعت 04:21 PM
من همه ی بازی ها رو ندیدم .. چندتا بازی رو که دیدم puppy اصلا خوب بازی نکرده بود ! آخر بازی با آلچمیست فقط یه بوت و یه آیتم ساده دیگه داشت که یادم رفته چی بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (08-15-2013)
واسه یک ساپورت همینم زیاده وقتی وارد باید بخره اسموک باید بخره وارد سنتری باید بخره به احتمال زیاد اون ایتم دیگه هم مدالیون بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Karawana (08-15-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©