عزیز نگرد راهی نیست 5 سال دارم دنبالش میگردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی ها میگن محدود بگیری پینگت بهتره دلیلش اینه :
دوست عزیز شما وقتی توی بازی پینگ خوبی دارید که isp بتونه نیاز کل کاربران رو براورده کنه یعنی وقتی همه روی دانلود بذارن پهنای باند شرکت نچسبه و شما کاربر دچار مشکل نشید
برای این میگن محدود چون کاربران بخاطر حجم هم که شده صبح تا شب دانلود نمیکنن چون حجم میخوره ( پهنای باند محدود با نامحدودها جداست ) و دلیل دیگه هم اینکه بعضی از isp ها سرعت محدود رو میبرن بالا که زود حجم رو مصرف کنی ( وسوست میکنن ، که بری باز شارژ کنی ) و به همین دلیل پهنای باند ازاده و برای بازی عالیه ، اگر دقت کنید ساعت 7-10 صبح حرف نداره برای بازی ، چون خلوته و کسی نت استفاده نمیکنه که بخواد پهنایی بگیره ( یا خوابن یا سر کار یا....)
اما من محدود رو پیشنهاد نمیدم چون ریسکه هم از نظر حجم هم هزینه . سعی کنید از یه isp اشتراک بگیرید که پهنای باندش خوب باشه
.................................................. ............................
این رو هم اضاف کنم دوستان سعی کنید اینرنتی که انتخاب میکنید تایم اوت نداشته باشه
به طور فرض پینگ شما 300 هستش یعنی سندو رسیو شما 300 میلی ثانیه باشه اگر یک تایم اوت داشته باشه اونوقته که میشه 1300 میلی ثانیه ! این یعنی dly توی بازی ، اگر 2تا تایم اوت پشت سر هم باشه یعنی 2300 میلی ثانیه و.....که اگر 3-4 تا پشت هم باشه دوتا کنتور میندازه به قول بچه ها .
موفق باشید