ظاهرا تو اپیدتشون مشکل هست چون بعد از هر دست ایتم هایی که نشون میده نمیده piont هم نمیده(صبح میداد) الان هم چند دقیقه ای هست دیگه حتی سرور هم پیدا نمی کنه نمی دونم فقط مشکل منه یا کلیه
ظاهرا تو اپیدتشون مشکل هست چون بعد از هر دست ایتم هایی که نشون میده نمیده piont هم نمیده(صبح میداد) الان هم چند دقیقه ای هست دیگه حتی سرور هم پیدا نمی کنه نمی دونم فقط مشکل منه یا کلیه
Valve دیگه اگه مجبور به انجام کاری بشه این جوری تلافی میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله درسته من 3 تا بازی اول که کردم ایتم میداد ولی بعد بازی سوم دیگه ایتم های اخره بازیی رو نمیده بعدش واسه 1 ساعت میرفت تو دوتا و بعد نمیشد find کرد و الانم که find میدی اصلا گیم find نمیشه 20 مین 30 مین ......... چرا اینجوری میکنه استیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی ساده هست استیم نمیخواست اصلا این بازی رو منتشر کنه بعد دید مردم انقد اعتراض کردن و خیلی ها هم رفتن بعد تو یه هفته این اشغالی رو که میبینین درست کرد پر از باگ هست و جالبه که از صبح تا حالا هنوز هیچ کاری واسه بهبودش نمیکنن میخوان اذیت کنن دیگه![]()
سیستم ایتم دادنشم صبح تا شب بازی کنی 3 تا ایتم اشغال بت میده شاید تازه فعلا که چیزی نمیده اصلا
ببخشید پر حرفی کردم
واسه همه ایرانی ها
داداش یک جوری حرف میزنی انگار میخوان 2 تا سیم به هم وصل کنن که اینقدر طول میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باگ زیاد داره سرورها داغون شده FInd نمیشه .......... به خاطر اینکه آپدیت بزرگ بوده. 2 تا هیرو دادن 1 هیرو رو Change استایل کردن Diretide دادن می فهمی اینا یعنی چی ؟
سیستم Tradesh هم که تعطیله قعلا
هر چند من از اولش هم با Diretide مخالف بودم. چون مد اصلا جالبی نیست و لی واسه سال اولی ها که پارسال نبودن خوبه
مطمئن باش فنی های استیم ننشستن دور هم چای بخورن ! الان مثل اسب دارن کار میکنن تا مشکلات رو درست کنن
ویرایش توسط Mr.Legendary : 11-15-2013 در ساعت 11:58 PM
M.Lo4DinG (11-15-2013)
نه چایی نمیخورن باگ های تو بازی هست که اگه 30 دقیقه تست می کردن خیلی راحت پیدا میشد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 روز وقت نداشتن واسه درست کردم این باگ ها کلی وقت دارن این تست های نهایی نهایی که میکردن چی بود پس وقتی میلیار میلیارد در روز پول در میارن انتظار این چیزا نمیره
بعدشم من دشته it شبکه خوندم خیلی بیشتر از تو این چیزا رو حالیم میشه استایل عوض کردن یه هیرو یا اضافه شدن 2 هیرو فشاری اونقدارا نمیاره این مشکل واسه اینه که استقبال بسیار زیادی شده و همه اونایی که دوتا دارن یه جوری اومدن امروز و سرور ها اینجوری شده
همه اینا واسه اینکه نمیخواستن این بازی منتشر بشه همین ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©