آپدیت بزرگ دوتا 2 در تاریخ 23 آبان 92 - Three Spirits Update

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    175
    یوزرنیم استیم
    Mr.Legendary
    نقل قول نوشته اصلی توسط D|Joker نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    بله درسته من 3 تا بازی اول که کردم ایتم میداد ولی بعد بازی سوم دیگه ایتم های اخره بازیی رو نمیده بعدش واسه 1 ساعت میرفت تو دوتا و بعد نمیشد find کرد و الانم که find میدی اصلا گیم find نمیشه 20 مین 30 مین ......... چرا اینجوری میکنه استیم ؟
    خیلی ساده هست استیم نمیخواست اصلا این بازی رو منتشر کنه بعد دید مردم انقد اعتراض کردن و خیلی ها هم رفتن بعد تو یه هفته این اشغالی رو که میبینین درست کرد پر از باگ هست و جالبه که از صبح تا حالا هنوز هیچ کاری واسه بهبودش نمیکنن میخوان اذیت کنن دیگه
    سیستم ایتم دادنشم صبح تا شب بازی کنی 3 تا ایتم اشغال بت میده شاید تازه فعلا که چیزی نمیده اصلا
    ببخشید پر حرفی کردم
    واسه همه ایرانی ها
    داداش یک جوری حرف میزنی انگار میخوان 2 تا سیم به هم وصل کنن که اینقدر طول میدن
    باگ زیاد داره سرورها داغون شده FInd نمیشه .......... به خاطر اینکه آپدیت بزرگ بوده. 2 تا هیرو دادن 1 هیرو رو Change استایل کردن Diretide دادن می فهمی اینا یعنی چی ؟
    سیستم Tradesh هم که تعطیله قعلا
    هر چند من از اولش هم با Diretide مخالف بودم. چون مد اصلا جالبی نیست و لی واسه سال اولی ها که پارسال نبودن خوبه
    مطمئن باش فنی های استیم ننشستن دور هم چای بخورن ! الان مثل اسب دارن کار میکنن تا مشکلات رو درست کنن
    ویرایش توسط Mr.Legendary : 11-15-2013 در ساعت 11:58 PM

2. کاربر مقابل از Mr.Legendary عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

M.Lo4DinG (11-15-2013)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    2120
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Legendary نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    داداش یک جوری حرف میزنی انگار میخوان 2 تا سیم به هم وصل کنن که اینقدر طول میدن
    باگ زیاد داره سرورها داغون شده FInd نمیشه .......... به خاطر اینکه آپدیت بزرگ بوده. 2 تا هیرو دادن 1 هیرو رو Change استایل کردن Diretide دادن می فهمی اینا یعنی چی ؟
    سیستم Tradesh هم که تعطیله قعلا
    مطمئن باش فنی های استیم ننشستن دور هم چای بخورن ! الان مثل اسب دارن کار میکنن تا مشکلات رو درست کنن
    نه چایی نمیخورن باگ های تو بازی هست که اگه 30 دقیقه تست می کردن خیلی راحت پیدا میشد .
    1 روز وقت نداشتن واسه درست کردم این باگ ها کلی وقت دارن این تست های نهایی نهایی که میکردن چی بود پس وقتی میلیار میلیارد در روز پول در میارن انتظار این چیزا نمیره
    بعدشم من دشته it شبکه خوندم خیلی بیشتر از تو این چیزا رو حالیم میشه استایل عوض کردن یه هیرو یا اضافه شدن 2 هیرو فشاری اونقدارا نمیاره این مشکل واسه اینه که استقبال بسیار زیادی شده و همه اونایی که دوتا دارن یه جوری اومدن امروز و سرور ها اینجوری شده
    همه اینا واسه اینکه نمیخواستن این بازی منتشر بشه همین ممنون