خوبی Am اینه که با اون 3تا ایتم(This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuotePower Treads , Battle Fury , Manta Style) دیگه فول فارم شده و خریدن بقیه ایتم ها بستگی به خوده شخص داره
خوبی Am اینه که با اون 3تا ایتم(This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuotePower Treads , Battle Fury , Manta Style) دیگه فول فارم شده و خریدن بقیه ایتم ها بستگی به خوده شخص داره
درسته . منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم . بحث در مورد فول آیتم هست ... گفتم که اگه pl حرفه ای باشه کاری میکنه که اصلا متوجه نشین کدوم اصلی کدوم ایولژن هست . البته اگه آنتی میج هم حرفه ای باشه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه . کلا چیز قطعی نیست . هارد کری ها آخر بازی بستگی به بازی شخص داره که کی بتونه بزنه بقیه روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کن توی تورنمت اول دوتاباز بود با یه تیم بازی کردیم کری تیم مقابل pl بود. من هم ls بودم با این ک خیلی خوب فارم کرده بود باز هم نمی تونستم pl رو بزنم. طرف خیلی قشنگ بازی میکرد تیم ما هم 2 تا نوب داشت سر این باختیم! بعدا گفتن او که pl بازی میکرد یکی از اون آرش،افشین بود. البته نمی دونم اسمشون رو درست گفتم با نه ولی میدونم 2تا داداش هستن که هر 2 تاشون خیلی بازیشون عالیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©