مدتی که توی تردد به صورت حرفه ای کار کردم و به 10 ها نفر تردد رو یاد دادم که الان تا 100 کی هم موجودی دارن ، به چند طریق این دزدها اقدام کردن برای ایتم دزدی ، و بنده میگم که شما هم اشنا بشید و ایتم خودتون رو از دست ندید
اول اینکه هر روز یک روشی پیش میگیرن و اینقدر باید با افراد توی تردد اشنا باشید که خبر رسانی بکنن واست ، که روش جدید چیه .
همیشه وقتی یه پست میبینید که لینک به شما داده اصلا توی اون لینک نرید.
توی سایت های معتبر فقط یوزر و پسورد رو وارد کنید.
همیشه وقتی یکی پست میده یا همون offer ، دیدن ایتم شاخیه و پستش خیلی نوبی میزنه و ترددش کمه ، ادم رو وسوسه میکنه ، بهش شک کنید که 100 % کلاه برداره و این روش رو پیش میگیره که ایتم رو ادد میکنه و به شما میگه یه chest یا ایتم بی ارزشی اضاف کنید شما هم میگین خوب میماسه پس باشه نا غافل که طرف حرفه ایه و تردد میکنید میبینید ایتم ها رفته و هیچی گیرتون نیومده ، این روش کمی قدیمیه و بنده اولین کسی بود بهش پی بردم چون dc hook که 37 کی بود اون موقع که اتفاق افتاد از دوستم زدن و قصم خورد که تا شب باید با همین روش بزنه تا شب 120 کی زد !!!! چون تازه بود و کسی نمیفهمید و متاسفانه هنوزم از این روش استفاده میشه .
اگر courier تردد میکنید به efectesh دقت کنید .
اگر کسی یهو اددتون کرد بدونه اینکه offer داده باشه دو دلیل داره یا پستتون خیلی نوبی بوده که سرو کله میشکنن واسش یا اینکه طرف گلاه برداره .
به کسی اعتماد نکنید یکی از بچه های ادد لیستم با روس ها دوست شد بعده چند ماه ایدیش رو خالی کردن بدونه اینکه بنده خدا کاری کنه این یه هک حرفه ای بود و چون هک با برنامه بود استیم زیر بار رفت و کل ایتم ها رو برگردوند که معادل چند میلیون خودمون بود این بنده خدا پول حقوق کاری خودشو میداد ایتم ،پس حلال بود و تردد نمیکرد .
در کل بگم تردد خیلی جذابه و بهتر از بازی میچسبه و اعتیاد داره اما در عین حال اینکه به دارایی شما افزوده میکنه ، ازتونم میتونه بگیره و خیلی درد داره که این همه زحمت کشیدن یه لحظه به باد بره
پس مواظب باشید ، از بنده courier زدن به معادل 500 هزار تومان ،
بخاطر وقت گیری تردد، بنده اومدم بیرون که اخرین بار تمام کی ها رو به دوست خوبمون Mr.Legendary فروختم که فرد با اعتمادی هستن و تشکر میکنم از ایشون .
تذکر : این گفته ها جنبه کمک به شماست و خواهشا کسی در جهت دزدی و کلاه برداری استفاده نکنه ، چون این چیزها خوردن نداره و بدترش سرتون در میاد .
همیشه با صداقت هم میشه پیشرفت کرد ، نمی خوام بگم ادم خوبیم اما تا حالا 1 rare هم دزدی نکردم و با یک rare هم شروع کردم که به 10 ها کی رسیدم با زحمت و وقت .
موفق باشید.