2020 چی هست؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2020 چی هست؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پشتیبانی اینترنت مخابراتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. ...............................................
برای پیدا کردن بهترین dns میتونید از نرم افزارم استفاده کنید برنامه DNSBench براتون پیدا میکنه
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 05-02-2014 در ساعت 08:54 PM
AmirMahmood (05-02-2014)
یعنی خودمون هم میتونیم ست کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوری باید با این برنامه هه کار کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط AmirMahmood : 05-02-2014 در ساعت 09:41 PM
فیکس کردنش با dns رو من تست نکردم اما اگر به گفته دوستان ج میده با این برنامه میشه dns نت شما رو پیدا کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میرید سربرگ Nameservers یه چیز شروع میکنه به پر شدن و بعد اینکه تموم شد محیط برانامه رو طبق عکس زیر مشاهد میکنید بعد دست راست گزینه Run benchmark رو میزنید و جستجو میکنه
بهترین dns همون اولی ها هستن
فایل پیوست 2202
.................................................. .............................
رفتم erupa west هم بازی کردم بدون مشکل ، انگار توی این ساعت میشه بازی کرد یا فیکس شده
اینم پینگ cmd
فایل پیوست 2204
AmirMahmood (05-03-2014),Mostafa91 (05-03-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©