اینم پینگه نته من , اندیشه ی سبز خزر ( رشت ) با سرعت 1 مگ
اینم پینگه نته من , اندیشه ی سبز خزر ( رشت ) با سرعت 1 مگ
داداش ربطی نداره ، پینگ منم 260 هست ولی از 12 ثانیه 5 ثانیرو dc هستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من مشکلی نیست، یه بار تست کنید شاید برای شما هم درست شده باشه، من 512 مخابرات دارم پینگم تو جفت US بالای 200 و توی دوتا EU دوروبر 150 هستو همین چند ساعت پیش تو US بازی کردم مشکلی نبود، دیروز هم چند دست بازی کردم مشکلی نبود.
البته این مشکلی که هر 10 ثانیه یه بار DC میشی رو من 3-4 هفته پیش داشتم فقط تو چند تا بازی همش اینجوری میشد بعد از 7-5 دقیقه Reconnect'n Dc خود بخود درست میشد، فقطم چند روز این مشکلو داشتم تازه اونم نه تو همه بازیای اون روز.
میگم این اندیشه ی سبز خزر نسخه ی مازندران نداره ؟ :/ خداییش خیلی عالیه . رفیقم 128 نامحدود داره پینگ زیر 150 داره بازی میکنه ... البته اون از 2 هفته پیش این مشکل 5 ثانیه لگ رو داره ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نه مخصوصه گیلانه , سرعت دانلودش بالای 200 نمیره , ولی پدر گیمینگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا dc نمیده , پینگشم همیشه از جاهای دیگه 50 60 تا کمتره.
من خودم که 1 مگ دارم ولی رفیقام با 256 نا محدود پینگشون 95-96 هست.
2 ساعت پیش یه دست خواستیم بازی کنیم هنوز مشکل dc بود
ساعت 9:45 بعد از ظهر . پینگم یهویی مثل آینه صاف شد ....
این نشون میده می تونن نت صاف و بدون تایم اوت بدن اگه بخوان
اين مشكل تايم اوت ٥ ٦ ثانيه براي من با يه ريستارت نت فيكس ميشه كه حتي اةه صبر هم نكنن مشكلي نيس ١ دقيقه هم نميشه
دوستان با چه ip های برای دستور پینگ میشه قبل از اینکه بریم تو بازی بفهمیم این مشکل هست یا رفع شده ؟
اگه میشه این قسمت رو ترجمه کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كه حتي اةه صبر هم نكنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©