دوستان سلام . یه سوال : من اگه الان کتابو بخرم اون چیز های که تا الان بقیه گرفتند به من تعلق میگیره ؟ به طور کلی چیزه رو از دست دادم ؟ ( الآن ارزش خرید داره ؟ )
بعد اگه امکانش هست دوستان یه سایت مطمئن برای خرید بوک پیشنهاد بدن
با تشکر
دوستان سلام . یه سوال : من اگه الان کتابو بخرم اون چیز های که تا الان بقیه گرفتند به من تعلق میگیره ؟ به طور کلی چیزه رو از دست دادم ؟ ( الآن ارزش خرید داره ؟ )
بعد اگه امکانش هست دوستان یه سایت مطمئن برای خرید بوک پیشنهاد بدن
با تشکر
book تازه اومده و هنوز چیزی رو از دست ندادین فعلا هم اگر لول اپش کنید یه courier میده و bouns که داره بعدا اپدیت به اپدیت ایتم میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر از پاسختون . پس تا الآن فقط courier و bonus داده دیگه درسته ؟
بعد اینو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( مطمئن باشه )
courier kunnka باید book ت lvl 4 باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
booster هم خوده بازی فعال میکنه(فکر کنم)(البته تو سایت های trade که یه ایتم مخصوصه)
میتونید از فروشگاه آیتم ها و محصولات دوتا 2 تهیه کنید
در ضمن اگه سال دیگه هم این book یا book TI3 رو بگرید باز هم این ایتم هارو به شما میده
ویرایش توسط Four-Eyes : 05-13-2014 در ساعت 08:45 AM
battle bounse الان active شده و برا 77روز میمونه
به Mini - pudge (butch رسیدیم ولی فعلا نداد
و این ایتم اومد که یک wallpaper از همه hero هارو به شکل loading screen در اوردن http://dota-trade.com/portfolio-of-h...riumphant-item
ویرایش توسط Four-Eyes : 05-13-2014 در ساعت 09:30 AM
همین الان 116mg اپدیت اومد
احتمال میدم ایتم ها هم اومده باشه
هر وقت که بوکو بگیرید ایتمای قبلیم میتونید بگیرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی چون برای بدست اوردن ایتما نیاز به لول اپ بوکتون دارید، مثلا برای هر ایتم ایمورتال اول باید بوکتون 10+ باشه یا برای کوریر کانکا لول 4+ باشه بخاطر همین هرچقدر دیر تر بگیرید وقت کمتری برای لول اپ دارید.
یه immortal هروقت بگیرید میده ولی اگه extra immortal ( یه immortal اضافی) باید lvl up کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام به همه کسی اینجا این کتاب و نداره واسه ترید با کی؟
اگه دارین منو ادد کنین loves_to_gossip
.................................................. .........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©