انتقاد نکردم نظرم رو گفتم .شما انگار فقط دوست دارید انتقاد های بد کنید و یک ذره به خوبی های تایپیک نگاه نمی کنید
یعنی کار کردن با استیم سخت تر از کار کردن یا یک ویندوز تمام انگلیسیه ؟ اصلا استیم چی داره و کجاش نا مفهومه ؟فارسی شدن استیم برای کسانی مثل من که زیاد به زبان انگلیسی مسلط نیستن یا دوستان خودم بله من سوم دبیرستانم ولی زبان خارجه من زیاد خوب نیست معمولا هم از برنامه های فارسی استفاده میکنم
زیرا زبان کشور خودمه و بهتر میفهمم
باز هم میگم انتقاد نکردم نظرم رو گفتمو اقای سعید لطفا در انتقاداتتون از کلمات مناسب استفاده کنید بهتره بدونید انتقاد هایی که شما توی تایپیک میکنید اگر با کلمات بد باشد انتقاد نیست و توهین است و سازنده نیست و شخص مخاطب انتقاد شما ناراحت میشود
پس لطفا اگر انتقاد میکنید 1.با لحن درست انتقاد کنید (مثل اقای میلاد) 2.با دلیل و سند منطقی صحبت کنید
من دارم میگم استیم به صورت فارسی ری.... ما است . من به کی توهین کردم ؟ به شما یا به اون کسی که تاپیک رو زده ؟ یک جوری صحبت میکنید و جبهه میگیرید انگار فحش ناموسی دادم lol
فحش ناموسی ندادم .
بیخیال اصلا اینجا بد آموزی داره . اینجا جای مثبت اندیشان و بچه های مودب هستش . من دیگه نظری نمیدم به کسی برنخوره :d
استیم رو فارسی کنید دعاتون میکنیم. من دیگه نظر نمیدم یک وقت کسی ناراحت نشه . نمیدونستم خدایی اینقدر استیم رو دوست دارید که به کلمه ی ری... مال به غیرتتون بر میخوره . من عذر میخوام