ای کاش میزاشتین تاپیکو ادامه بدم
ای کاش میزاشتین تاپیکو ادامه بدم
دوست داشتیم بشه اما نمیشد...خلاف قوانین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما شما من رو تو استیم از طریق همین امضام اد کن کارت دارم :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
EditedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم خیلی دوست داشتم اون تاپیکه الان باز باشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم روش هک کردن با Fake link جدید. دیگه مثل اینکه اون روش add my friend.... قدیمی شد
![]()
ویرایش توسط Viper : 07-11-2014 در ساعت 02:22 AM دلیل: اشتباه لپی
یکی از بهترین تفریحام اینه که میرم پست های خودمو میبینم تو انجمن. به خودم میخندم. که چققققققد بعضی جاها احمقانه فکر کردم و پست دادم و چیو و فلان. و همینطور بحث کردنای الکی :دی
نوشته اصلی توسط MȺD_MȺN
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteباورتون نمیشه صبح تا شبببببب عیییییین سگ و گربه به میپریدیم به جون هم. الان از دوستای صمیمی هستیم (محمد : DR.[mmL] ) هرموقع یاد اون روزا میوفتم فقط خنده ام میگیره .نوشته اصلی توسط iMM"
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که بعد یهو به این عکسا میرسمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و بعدش یادم میاد اونموقع چقد انسان های ریاکار منو اد میکردن و چقد روی خوش نشون میدادن، منم به عنوان دوست باورشون میکردم. واسه Bet بهشون Item قرض میدادم تا شروع کنن.... تا اینکه یه روز همشو باختم. همونایی که آیتم داده بودم بهشون !! جواب سلاممو نمیدادن!!!
ولی یه عده اینطوری نبودن و این مهمه !! از جمله Mohammad_ai69 که واقعا تا آخرش باهام دوست موند. این عواخر هم یکم با هم بحثمون شد به خاطر افکارمون. همیشه جاش تو قلبم هست شمارشم دارم :دی
و همین مردیکهِ ی زشتِ الدنگی که بالا پست فرستاده، IR_Prince !
همیشه میگفت من مَهدی ام! منو مِهدی صدا نکن :دی
ولی کسی خواست منو صدا کنه من مِهدی ام.
ویرایش توسط ''iMM : 07-13-2016 در ساعت 05:31 PM
Hossein.IR (07-13-2016),[DR.[mmL (07-13-2016)
لامصب کنکور داشتم . کیصافات . بیا حالا هرچی خواستی بازی کنیم . تو ادلیستم چرا نیستی اصن . نه تو battle نه steamThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
''iMM (07-15-2016)
Sharingan (07-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©