موصی چی کار کردی؟؟ 3200k ؟ حاجی تلاش بی وقفه میخواد هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
موصی چی کار کردی؟؟ 3200k ؟ حاجی تلاش بی وقفه میخواد هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یاده یه زمانی 4200 بود ؟ ک|This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تغصیر من نیست ! خودت که منو میشناسی
یعنی خودت قبول نداری mmr بالانس نیس ؟!
پارتی هم که چند بار با ایرانی های غیور در روم ایران رفتم رنک پارتیمم اومد پایین
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
برای من 3900 بود توی 2 هفته شد 3300 بعد توی یه ماه کردمش 3770.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیزی که خیلی مهم هست اینه که با هیرو هایی که تخصص ندارید mmr نری
من خودم بیشتر از همه mmr نامتقارم میدونم. یارو هنوز mmr مشخص نشده داره با 3825 بازی میکنه. پارتی هم با solo یکی کردن دیگه بدتر. البته با پینگی که ما داریم شاه کار تا 3600 رفتن.
به خدا آرزوی یه دست invi , tinker , puck بازی کردن بدون دیلی به دلم مونده.
جدیدا هم که مخابرات پینش از 150 به 320 تغیر کرده اصلا نمی تونم بازی کنم.هی روزگار
آدم این مسابقات TI4 میبینه ایده میزنه به سرش بره بازی کنه ولی با کدوم نت.
یه زمانی تا میدیدم یکی داره مسخره بازی در میاره سری لیو میدادم که 120 روز بن شده بودم ولی خداروشکر valve توی یه آپ همه lp ها رو بخشید.
تیمت سالتو کنه کرده ! مهم نیست چی باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با رفیقم رفتم گیم اون lc پیک کرد منم ls دوتامونم فول آیتم بودیم ولی تیم سالتو کرد به تیمی باختیم که هیچی آیتم نداشت
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 470787816 - OverviewThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی این طوری![]()
2 تا divin داشتم توی بیس مردم گفتم کسی دست نزنه اون ها هم اصلا نمی دونستن اونجا افتاده.
یکی شو kunkka برداشت یکی شو ds.
حرفات قبول ولی اگه نته منو داشتی چی ؟ پینگ 1 سال رو سرورایه اوروپا 100 بود الان شده 200 ام ام ار 450 تا اومده پایین پکت لاس هم که جای خود دارد
Youtube Junkey
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©