فردا جفت بازیهای تیم Mushi رو YOLO بزارید رو Mushi و بازی NVMI vs VP رو من مطمئنم NVMI میزنه که اونم خودم YOLO گذاشتم اما به دیگران پیشنهاد نمیکنمباختید نندازید گردن من...
برد Alliance
برد Na`Vi
فردا جفت بازیهای تیم Mushi رو YOLO بزارید رو Mushi و بازی NVMI vs VP رو من مطمئنم NVMI میزنه که اونم خودم YOLO گذاشتم اما به دیگران پیشنهاد نمیکنمباختید نندازید گردن من...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تیم موشی دهشتناکدار قوی شده . ولی Arrow میبرتشونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشب در کمال ناباوری VP تونست C9 رو بزنه . این تیم NVMI کی هست حالا ؟!
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
C9 بدون SingSing اصلا تیم محسوب نمیشه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bone7 و EthernalEnvy هم جزو بهترین پلیر های دنیان تو رول خودشون ولی هنوز هماهنگ نشدن با پلیر جدید پس زمان میبره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
EE sama , bone7 , aui اینا بازیکن نیستن ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا نمیدونم c9 با این بازیکنا چرا نتیجه نمیگیره
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
EternalEnVy رو قبول دارم ولی pieliedie - bon7 - aui2000 همشون feeder ان !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bone7 جزو بهترین Offlaner های دنیاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
HoMaYoON (09-11-2014)
aui هم مخ دوتاش خیلی بالاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفقط وقتی با توبی cast میکنه به آنالیزهاش گوش کنی میبینی که کاملا دقیق درست میگه .
اگه free to play رو دیده باشی یه تیمی بود به اسم moscow five اینا تقریبا همشون اعضای اون تیمن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم NVMI تیم بسیار خوبی هست از بازیکنان با تجربهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lil توسط هیروی Visage تونسته رنک خودشو به مرز 6800 برسونه و در 99 درصد بازی ها Visage -Carry بازی میکنه و بازیش فوق العاده است
من حدود 1 سال پیش Add کردمش تا بهم Visage بازی کردنو یاد بده و با این حال که من بازیم اصلا در حدش نبود بهم یاد داد و الان هم با هم دوست هستیم
DkPhobos هم که رفیق فابریک Dendi هست و با هم یک تیم Fun تشکیل دادند به اسمه DTS که مخفف شده Dendi The Superman هست البته Dendi خودش قبلا توی تیمی به همین نام بازی میکرد و هم بازی ـه ArtStyle بود که بعد با هم اومدن به Navi
Scandal که فکر کنم نیازی به گفتن نداشته باشه و یکی از بزرگترین بازیکنان Mid و Carry هست و بازیش انصافا حرف نداره و چند سال پیش از HoN به سمته Dota2 اومد و همینطور خیلی ها اونو به عنوان بهترین SoulStealer باز جهان میشناسند که همون SF خودمون هست در HoN
باز Goblak هم نیازی به تعریف نداره و پلیری هست که هم High-Skill ـه هم Smart و در تیم RoX-KIS قدیم Leader بود و اینجا هم Draft میکنه و Leader هست
Illidan Stormrage هم داستانش اینه که تا 2 هفته پیش ترکیب تیم NVMI کلا فرق میکرد و Scandal , Goblak در تیم نبودند و Lil درفت میکرد که این بازیکن توی اون تیم هم بود و از اونجا اومده
A_W_Z_2 (09-11-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©