حالا اینکه نقش هیرو ها هم حساب بشه دیگه نمیدونم و فکرم نمیکنم درست باشه ! ولی اون قسمت هیچی اولین اکانت نمیشه رو موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
حالا اینکه نقش هیرو ها هم حساب بشه دیگه نمیدونم و فکرم نمیکنم درست باشه ! ولی اون قسمت هیچی اولین اکانت نمیشه رو موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
منظورم از نقش هیرو ها این بود که با ساپورت نمیشه زیاد کیل گرفت یا زیاد به فکر کیل استیل کردن بود . یا حداقل با هر ساپورتی نمیشه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا اخرین بازی tbd ام رو یادم میاد که خیلیم طول کشیده بود من الکمیست ساپورت بودم استتم هم 6/7/37 بود
البته 1 بازی ملاک نیست و شما تا وقتی که لول 13 بشی و mmr برات باز بشه kda همه بازی هات حساب میشه ! (اینو فک کنم کسی نمیدونست !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©