معرفی بازیکن های بدون تیم - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 294

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    3337
    یوزرنیم استیم
    Shadow9675
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    بله متاسفانه همینطور هستش من خودم اعتقاد دارم همون رنک پایین هم استعداد داره که باید بهش بها داده بشه ، هر کس حقش هست که 1-2 بار بازیش رو ببینن و بعد بگن در چه وضعیتی به سر میبره ، بازی بازیکن رو میشه تغییر داد و بهترش کرد اما اعتقادش رو نه ، من از تیم ورک گفتن شما خیلی خوشم اومد دقیقا حرف دل منو زدین . دوستی داشتم با پینگ 350-400 توی بازی تک نفره نمیتونستی جلوش بازی کنی بسیار فرد با استعدادی بود رفیق هم خونه ای و هم شهری هستیم در واقع پسر داییمه ، اما اصلا هیچی از بازی تیمی نیمفهمید همین دلیل ضعف بزرگی هست در یک بازیکن به اصطلاح pro با رنک بالا . چون می خواست بگه من بهترینم و به حرف شما گوش نمیدم که بعدا به حرفای من میرسید که تیم رو رهبری می کردم

من چون می خوام بخوابم دیگاه کلی خودم رو بگم و برم :

مهمترین ملاک بازیکن حرکت کردن تیمی و نشون دادن عکس العمل به موقع در بازی هستش همه این ها در عمل معلوم میشه و باید بازی هاشو ببینی تا بتونی به عنوان لیدر تصمیم بگیری که ایا نیاز شما رو برطرف میکنه یا نه ، چه بسا یک ساپورت هایی دیدم که تمام توانشون رو بکار بردن و عالی بازی کردن اما کری تیم خیلی بد بود و بازی رو باخته و باعث شده روی رنک هم تاثیر بذاره

پس رنک رو هم باید دید البته با توجه به لولش ( کسی که لولش بالا باشه در کنار رنکش ) منظورم اینکه نره برا رنک ایدی جدید بسازه ، اگر بازیکنه همونو بکشه بالا نره ایدی جدید بسازه ، پس خود بنده ترجیح میدم بازی های یک بازیکن رو ببینم تا حد 5 بازی در تایم های مختلف و روز های مختلف ، چون روحیه بازیکن هم نقش مهمی رو ایفا میکنه

موفق و سربلند باشید
    من تقريبا همه ي حرف هاي شما رو قبول دارم و تاييد ميكنم با اين كه اصلا به اندازه خيلي از اين دوستان كه دارن اينجا بحث مي كنن تجربه ندارم ولي اينكه شما ميگيد ساختن يك اي دي براي بالا بردن رنك اشتباه هست رو قبول ندارم ( من اينجوري برداشت كردم ) مثلا خودم تو چند ماه اول بيشتر با يه چند هيرو كه از اون يكم تجربم تو دوتا ياد گرفته بودم بازي ميكردم و اواسط لول 11 12 تازه با ديدن ريپلي بازي ها هيرو هارو شناختم و با هر كدوم يه چند دست بازي ميكردم كه ببينم چي به چي هست و دسته بر قضا به خاطر اينكه من نميدونستم اين رنك و اينجور چيزا چي هست رنك ١٠٠٠ گرفتم و حتي فكر مي كردم همه در اول با ١٠٠٠ شروع مي كنن xD ولي الان چون ميدونم چيه يه ايدي ديگه ساختم تا جبران كنم و حداقل بعضي از دوستان مارو ادم حساب كنن و همچنين لول بالايي هم ندارم مسلما و بيشتر وقتم رو شايد حتي تا ١.٥ برابر ميرم بازي بازيكنان معروف رو نگاه ميكنم تااز بازي سر در بيارم و در نتيجه لول چندان بالايي هم نخواهم داشت
    (من براي اين كه بتونم فقط يه تست تيم بدم در دوتا مجبور به بالا بردن رنك به اين روش هستم وگرنه بايد به قول دوستمون سن حضرت نوح رو داشته باشم )

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dav1d نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    من تقريبا همه ي حرف هاي شما رو قبول دارم و تاييد ميكنم با اين كه اصلا به اندازه خيلي از اين دوستان كه دارن اينجا بحث مي كنن تجربه ندارم ولي اينكه شما ميگيد ساختن يك اي دي براي بالا بردن رنك اشتباه هست رو قبول ندارم ( من اينجوري برداشت كردم )
    دوست عزیزم ، بحث اینجوری بود که چند ایدی ساخته بشه و رنک بره بالا ، من نمیگم ایدی ساخته نشه ولی خودت فکر کن ، کسی که 4-5 ایدی ساخت بلخره بر حسب اتفاق 2 تا بازیکن خوب باهاش میفته و میبره و رنک بالا گیرش میاد . من خودم خداییش 2 ایدی دارم از زمان گیفت ها که دوتا مجانی نبود اما یکیش لولش بالاست که به قول مهدی اون موقع ها رنک نبود که بخواستیم رنک بازی کنیم من 3000 ساعت به بالا پاش زحمت کشیدم باهاش تورنمت دیدم و این ایدی مربوط به سال 2009 بود اصلا رنک چیزی نبود که بخوام عوضش کنم دوستای خیلی عزیز دارم توی این ایدی . ایدی دومم هم لول 7 موند چون باهاش بازی نمیکردم برای مواقع ضروری میذاشتمش ( برای ایتم ) . با اینکه لولم بالای 200 بود و رنکم 2100 باز با بازی کشیدمش بالاتر به 2700 هم حتی رسید اما اون حسی که بازی بدون رنک به بنده میداد ، نداشت . به همین خاطر اصلا رنک پلی نکردم اتفاقا برای مسابقات زیادی از جمله تورنمت ایرانی و خارجی هم دعوت شدم ولی به خاطر مشکل نت که همه ادد لیستام ( اونایی که باهام صمیمی بودن ) و بعضی از دوستان در سایت اطلاع داشتن من این درخواست ها رو رد میکردم چون بازیم رو دیده بودن نه اینکه دوست نداشتم ولی توی lubby من dc میشدم و ..... و تیم هایی که من رو دعوت می کردن بیشتر ملاکشون بازی تیمی بود نه رنک . به همین خاطر بیشترین نقشی که به من پیشنهاد میشد ساپورت بود ( کری بعضی وقتا میتونه سر خود باشه ولی ساپورت زیادی باید تیمی بازی کنه ) . دلیل اصلی اینکه در کشور ما ساپورت تعدادش کم هستش همینه ( نمیگم تنها دلیل ) .

3. 4 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

''iMM (12-14-2014),B.13 (12-14-2014),[DR.[mmL (12-15-2014),رهی (12-14-2014)

کلمات کلیدی این موضوع