نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
بله متاسفانه همینطور هستش من خودم اعتقاد دارم همون رنک پایین هم استعداد داره که باید بهش بها داده بشه ، هر کس حقش هست که 1-2 بار بازیش رو ببینن و بعد بگن در چه وضعیتی به سر میبره ، بازی بازیکن رو میشه تغییر داد و بهترش کرد اما اعتقادش رو نه ، من از تیم ورک گفتن شما خیلی خوشم اومد دقیقا حرف دل منو زدین . دوستی داشتم با پینگ 350-400 توی بازی تک نفره نمیتونستی جلوش بازی کنی بسیار فرد با استعدادی بود رفیق هم خونه ای و هم شهری هستیم در واقع پسر داییمه ، اما اصلا هیچی از بازی تیمی نیمفهمید همین دلیل ضعف بزرگی هست در یک بازیکن به اصطلاح pro با رنک بالا . چون می خواست بگه من بهترینم و به حرف شما گوش نمیدم که بعدا به حرفای من میرسید که تیم رو رهبری می کردم
من چون می خوام بخوابم دیگاه کلی خودم رو بگم و برم :
مهمترین ملاک بازیکن حرکت کردن تیمی و نشون دادن عکس العمل به موقع در بازی هستش همه این ها در عمل معلوم میشه و باید بازی هاشو ببینی تا بتونی به عنوان لیدر تصمیم بگیری که ایا نیاز شما رو برطرف میکنه یا نه ، چه بسا یک ساپورت هایی دیدم که تمام توانشون رو بکار بردن و عالی بازی کردن اما کری تیم خیلی بد بود و بازی رو باخته و باعث شده روی رنک هم تاثیر بذاره
پس رنک رو هم باید دید البته با توجه به لولش ( کسی که لولش بالا باشه در کنار رنکش ) منظورم اینکه نره برا رنک ایدی جدید بسازه ، اگر بازیکنه همونو بکشه بالا نره ایدی جدید بسازه ، پس خود بنده ترجیح میدم بازی های یک بازیکن رو ببینم تا حد 5 بازی در تایم های مختلف و روز های مختلف ، چون روحیه بازیکن هم نقش مهمی رو ایفا میکنه
موفق و سربلند باشید