منبعش کجاست اونوقت؟!
با عقل جور در میاد بانک بخاطر شهرتش میلیون ها پول بی زبون رو بزاره همینطوری بره و اطلاع نده؟
چقدر خوش باورید...
منبعش کجاست اونوقت؟!
با عقل جور در میاد بانک بخاطر شهرتش میلیون ها پول بی زبون رو بزاره همینطوری بره و اطلاع نده؟
چقدر خوش باورید...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Lone MaMaD (12-16-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منم سواله!
من یاهو بودم بچه های تیم امنیتی آشیانه ایمیل زدن کارشون درسته کار از محکم کاری عیب نمیکنه
ashiyane.org
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اطلاع نمیدن چون سیستم بانک ملت نسبت به بقیه بهتره و سریع سعی میکنن که مشکل رو حل کنن و برای یک روز و یک تعداد خاص ، خودش رو زیر سوال نمیبره و حساب هایی هم که رفته برمیگردونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میدونی اون تعداد خاص در بدترین شرایط میتونه بالای 10000 نفر باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون اینها از روی الگوریتم هک رو انجام میدن و نمیشینن دستی و دونه دونه حساب ها رو خالی کنن...
بانک هم اطلاع نده خود مردم مثل چی گزارش میدن اگرم ببینن کارشون به جایی نمیرسه از طریق شبکه های اجتماعی سریع خبرش فراگیر میشه...خدا برکت بده به این لاین و اف بی و...
حرفا میزنیدا![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
عزیز دلم ، من نگفتم که دونه دونه !!!!! هک و الگریتم و برنامه نویسی و کد ... رو میدونم چی هستن و سر در میارم . اما من میگم خودشون رو ترجیح میدن به امنیت مردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lol منم نگفتم شما میگی دونه دونه کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الگوریتم و اینارم در کنار توضیحاتم گفتم. یک وقت فکر نکنید خواستم بگم آره منم بلدم میدونم چیه نه ما اهل این چیزا نیستیم...
با حرف آخرتون هم مخالفم چون بی دلیل و منطق هست![]()
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©