نقل قول نوشته اصلی توسط B.13 نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دوست عزیز حالا من به ترتیب جوابت رو میدم در خط اول بله حق با شماست در خط دوم بنده اینطوری نگفتم اگه درست میخوندین من گفتم ما بر فرض میگیریم تمام شرایط که شما بگی دوتا 2 در نظر گرفته 1 کسی که تازه اومده بر اساس شانس بدست میاره در خط سوم بله میدونم که رنک پایین میاد و باید دوباره تلاش کنی تا بدست بیاری در خط چهارم هر بازی رنک 25 پوینت داره که من نمیدونم چطوری شما 100 کردین 2 تا بازی رو بله گاهی 33 تا هم میده و در مورد بازی دادن با افراد زیر سطح خودم 1 مثال میزنم براتون اگه شما 1 گرگ تنها باشین بزنین به 1 گله گاو عمرا بتونین سالم در بیاین دنیام اونا گاو باشن شاخ دارن و اینکه این بازی تیمی هست همونطور که ممکنه توتیم مقابل ضعیف باشه تو تیم منم ممکن هست باشه پس اینم منطقی نیست در خط بعدی شما از تیم حرفه ای حرف میزنین اما این سیستم همه توش اینتوری که میگین نیستن و او بازی های دندی هم gg داره وقتی باخت معلومه اما این سیستم واسه ادمای سخت کوش نیست اشتباه تعریف نکنین سخت کوشی برای چی اینطوری بهتر هستش برای پوینت یکی برای پوینت میجنگه یکی برای پیشرفت دلیل نمیشه که سما پوینتت بالاست و همش میبری باز کن باشی همونطور که دلیل نمیشه که پوینت پاینه بازیت حطما بد هستش و اما در خط بعدی شما این سیستم رو دارین تعریف میکنین که اینطوری نیست به صورت random این یازی بر اساس لول شما و پوینت و ممکن هست چیز های دیگه متچ کنه که به شخصه دیدم این مسعله رو دوست من لول بالا بود من همه رو چک کردم در تیم خودم و مقابل و دیدم لول اونا همه شبیه ماست یکی بالا بقیه پایین اونقدم eandom نیست پس بعد شکست یا برد اینطوری که شما تعریف کردی کلا شرمنده اما ریدی تو استعداد بازی کردن یعنی حطما میبازی چند دست و بعدش بهت کمک میکته ببری و بازی تو کلا کشک و اما در خط بعدی شما هنوز نمیونی البته توهین نشه که سحط رو کجا میسنجن و چطوری امکان داره و در چه شرایطی و اما در خط اخر این چیزی که میگین خیلی توهین چو ن میگین ما حاضریم فقط چند تا هیرو بازی کنیم ببریم و پوینت بگیریم حالا پیشرفت مهم نیست بزار رنکمون بره بالا بعد حالا یه چند دستم میرم نرمال متچ میزنیم اینم توضیحات من در جواب شما اگه باز دلیلی بر رد کردن دارین بگین تا من توضیح بدم
قسمتی که گفته بودم هر 2 بازی 100 تا MMR تصحیح شد، منظورم هر 4 بازی بود. اون مثال گرگ و گاو هم زیاد مناسبتی با بحث ما نداشت، بعدشم فکر میکنم گفتین پیشرفت مهم تره پس اگه می بینید رنک برای شما بازدهی نداره بهتره برین پابلیک بازی کنید، قسمت Random رو هم بازم متوجه نشدم منظورتون چیه ولی موضوع اینه که هر 2 تیم از لحاظ جمع رنک ها و محدوده رنک هر پلیر در 1 سطح هستند، و در مورد سطح بازی هم فکر می کنم که دیگه همه دیدیم که بهترین پلیر ها چه رنکی دارند و Leaderboards بر اساس چیه و نظر شخصی من نیست.

من دیگه نمیخوام زیاد با شما بحث کنم و دلایلم رو هم خیلی واضح گفتم.

موفق باشید.