بله بسته به تعداد یونیت اطرافش هست شانس چرخشش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چیزی رو که زیاد تجربه کرده بودم گفتم.با داداشم که لن بازی میکردیم من یورسا میرفتم داداشمم اکس.خلاصه لاینو جهنمی میکردیم.
بله بسته به تعداد یونیت اطرافش هست شانس چرخشش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چیزی رو که زیاد تجربه کرده بودم گفتم.با داداشم که لن بازی میکردیم من یورسا میرفتم داداشمم اکس.خلاصه لاینو جهنمی میکردیم.
داداش دوتا 2 رو مگه میشه لن کرد ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمی دونم میشه لنش کرد یا نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی منظورم از لن یه چیز دیگه بود، منظورم این بود که منو داداشم پیش هم داشتیم بازی میکردیم.معمولا به این هم میگن لن.
w3c (01-10-2015)
AXe لول Helix یا همون 3 که داره بسته به تعداد اتکی که میخوره 20% شانس داره بچرخه.یعنی تقریبا با هر 5 اتک که میخوره یکبار میچرخه برای همین وقتی دورش یونیت باشه تعداد بیشتری اتک میخوره و سریعتر میچرخه. البته خودش CD داره که تو لول آخرش 0.3 ثانیه هست و برای همین 2بار سریع پشت هم نمیتونه بچرخه حتی اگه 100تا اتک تو یه ثانیه بخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه الان کسی واسه Ursa نمیاد Vlad بگیره همون ماسک خالی رو میگیرن که اگه کار به آخرایه بازی رسید بتونن satanic کننش که عالیه واسه این هیرو هم بخاطر لول 2 که تو کسری از ثانیه خونشو پر میکنه هم بخاطر Hp وDMG که میده.کلا بعد ماسک میرن واسه Blink بعد بسته به بازی BKB یا Bash رو اول میگیرن.
من مبتدی ام bkb که نوشتین مخفف چیه؟
برای اسکیل گیری کسی پیشنهادی نداره برای ursa?
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©