حقیقتش اینه که موضوع پینگ و سرعت نت و اینا به خیلی چیز ها وابسته هست
من اطلاعات کامل سیستم و شرکت اینترنت و اینا رو میدم تا متوجه بشید
من با لپتاپ بازی میکنم با رم 6 و گرافیک 1 و سی پی یو core i7
اینترنتم از شرکت شاتل هست ( 512 نامحدود برنزی )
پینگ من در بازی دوتا با ویندوز 7 در حالت معمول و بدون استفاده از نرم افزار هایی که دادم حدود 400 بود با لگ و دی سی زیاد
بعد از استفاده از نرم افزار ها پینگم اومد روی 300
یک نکته هم بگم که توی تنظیمات بازی گرافیک و تنظیمات شبکه بازی روی آخرین کیفت هست ( بعضی میگن کمش کنین پینگ بهتر میشه ولی مال من تا حداکثر قدرت بالا هست )
دیشب ویندوز رو عوض کردم چون خیلی قدیمی و سنگین بود و به جاش 8.1 نصب کردم و نرم افزار هایی که دادم رو هم زدم
الان پینگم توی بازی شده 200
یعنی میشه گفت اگه ویندوز سبک باشه و نرم افزار الکی که اینترنت مصرف کنه روی سیستم نباشه و این نرم افزار ها رو هم بزنین حدود 200 میلی ثانیه توی پینگ تاثیر داره
که به نظرم برای خیلی ها همین 200 میلی ثانیه چاره کار باشه و مشکلشون برطرف بشه
اونایی که از شــیلتر شکن های غیر معمول استفاده میکنن که باعث میشه روی سیستمشون چند تا درایور شبکه مجازی ساخته بشه خیلی روی پینگ و سرعت نتشون تاثیر منفی میزاره
سعی کنن از شــیلتر شکن های بی دردسر تر استفاده کنن
حقیقتش اینه که من از این اکانت های کاهش پینگ و اینا هم تست زدم روی لپتاپم ولی پینگم حتی 1 میلی ثانیه هم فرق نکرد ... بهتره با نرم افزار ها سیستمتون رو اپتیمایز کنین تا پول الکی بدید به اکانت های حجمی کاهش پینگ
البته یک وقت نمیخوام بگم که بده و اینا ... برای من اثر نداشت ... شاید برای کس دیگه خیلی هم خوب باشه
اگه نرم افزار های بالا براتون تاثیر داشت و پینگتون بهتر شد بگید تا روش های دیگه هم بگم که شاید کمکی کنه
کلا گیمینگ توی ایران با مشکل مواجه هست
طرف باید اینترنت حجمی بگیره ... بعد باز سرویس کاهش پینگ حجمی هم بگیره بعد هم به زور یک بازی بکنه و هزار بار هم لگ و دی سی و غیره
تا حالا این قدر شده که به خاطر دی سی شدن بازی خراب شده ... رنک بماند که خراب میشه ... بن هم میخوریم