Dns هیچ ربطی به پینگ نداره فقط فقط روی پیج شما تاثیر مستقیم می ذاره
Dns هیچ ربطی به پینگ نداره فقط فقط روی پیج شما تاثیر مستقیم می ذاره
salar cr7 (01-22-2015)
زمانیکه شما در یک hostname تایپ می کنید و به مودم (modem) خود می گویید که به آن وصل شود ، کامپیوتر شما عملی (action) به نام (DNS LOOKUP)جستجوی ِDNS انجام می دهد . بعبارت دیگر کامپیوتر شما از DNS Server درون ISP (سرویس دهندة اینترنت = Internet Service Provider ) آدرس IP مناسب را برای hostname تایپ شده توسط شما درخواست می کند .اگر DNS Server درون ISP شما پاسخ را نداند آنرا از یک DNS Server سطح بالاتر دریافت خواهد کرد . و همینطور اگر DNS Server سطح بالاتر جوابی نداشته باشد باز هم به سراغ DNS Server سطح بالاتر خواهد رفت و ... . که در نهایت به بالاترین مرحله یعنی InterNIC خواهد رسید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر DNS Server در اولین مرحله آدرس IP را دانست آنرا به شما خواهد داد و سریعاَ ارتباط برقرار می شود . اگر اینطور نبود ( و آن تنها با درخواست از دیگر Server ها آنرا یافته بود ) در ابتدا آنرا (IP یافت شده ) را به database خود می افزاید و سپس آنرا به شما می دهد و ارتباط کمی دیرتر برقرار می شود . همین امر است که یکی از اختلافات بین ISP ها را مشخص می سازد . که هر چه DNS Server یک ISP از database وسیع تری (نزدیک به InterNIC ) برخوردار باشد، سرعت بالاتری در بازیابی اطلاعات و باز کردن سایت های شما خواهد داشت در نتیجه پینگ بهتری خواهی داشت .
دوست عزیز کار و رشته ی من IT است ، اگر اطلاعات بهتری دارید بفرمایید که استفاده کنیم .
فاصله باختـــــن تا ساختـــــن فقط یک کلمه است ، خواستـــــن
Mohammad_ai69 (01-21-2015),salar cr7 (01-22-2015),WardeN (01-21-2015)
حرفاتون درسته به جز جمله اخر یعنی :اینها رابطه مستقیمی با هم ندارن و اونایی که گفتین به قول خودتون در بازیابی اطلاعت و باز کردن سایت ها مربوط میشه که اون هم محدودیت خاص خوذ رو داره یعنی شما با تعویض یک dns خوب تا حدودی سرعت باز کردن صفحات رو قوی تر می کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما در مورد پینگ بگم رابطه مستقیمی به پهنای باند و کیفیت فیزیکال isp داره که به شما خدمات میده و یک سری روابطی مثل دستگاهای قوی که نقش ورودی و خروجی نت ما رو ایفا میکنه خطوطی که اینترنت ما ازشون عبور میکنن و ..... مثلا امکاناتی هستش که اگر برا کل دنیا به کار برده بشه همه پینگی بین 1-10 خواهند داشت اما با توجه به محدودیت و هزینه بالا این کار امکان پذیر نیست فقط و فقط برا رکورد اینکار رو انجام میدن
در موردپینگ و اینترنت ما بحث هایی وجود داره که فقط بخوای بنویسی عمرت خودتو تلف کردی و بدونید شما اگر درسش رو خوندی بسیاری از تعوری ها روی کارهای عملی جوابگو نیستن دوست عزیز ، یا اگر محاسباتی انجام میشه در عمل یک سری نویزها و خطاها به وجود خواهد اومد که بسیار مشکل خواهد بود اونها رو رفع کنید یا در علم امروزی غیر ممکن خواهد بود
و اینم بگم شما اگر رشته خودتون IT هستش و در این راستا کار میکنید بهتون تبریک میگم اما دلیل نمیشه دیگران بی سواد باشن
در ادامه حرف شما چند نکته اضافه می کنم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 . توضیحاتی که شما دادید تقریبا درست است اما برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت مراجعه کنید و به حرف من میرسید لینک : )
2 . برای دوستانی که میخواهند پینگشان در بازی های آنلاین کاهش یابد ، چند راه حل توصیه میکنم ( این موارد برای isp های مختلف تاثیرات متفاوتی دارد )
_ تغییر dns ( پست قبلی را مطالعه کنید)
_ به پشتیبانی شرکت سرویس دهنده ی نتتون تماس بگیرید و بگویید کانفیگ گیم رو سرویس اعمال بشه ( البته با کاهش سرعت نت هم مواجه میشید )
- از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید
- پکت لاست MTU مودم خود را از حالت پیشفرض تغییر دهید ( معمولا در روتر هایی که قابلیت بیسیم دارند استفاده میشود)
فعلا همین موارد تو ذهنم بود و باز هم تاکیید میکنم که برای isp های مختلف تاثیرات متفاوتی دارد در ضمن خدمت دوستمون بگم که من منظور خاصی نداشتم و قصد توهین یا تخریب کسی را نداشتم
موفق باشید![]()
فاصله باختـــــن تا ساختـــــن فقط یک کلمه است ، خواستـــــن
Mohammad_ai69 (01-21-2015),salar cr7 (01-22-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©