همون قسمت نوشته که در چه تاریخ و ساعتی براتون فعال میشه، من خودم 1 ماه پیش شارژ کردم نوشته 26 اُم که فرداست فعال میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون قسمت نوشته که در چه تاریخ و ساعتی براتون فعال میشه، من خودم 1 ماه پیش شارژ کردم نوشته 26 اُم که فرداست فعال میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
تا همین چند روز پیش ننوشته بود هیچی ، ولی الان یه چیزی نوشته واسه تاریخ ، من یک ماه بیشتره که شارژ کردم !!! تازه این تاریخی که اومده واسه یه ماه دیگه است ، حالا عکس گرفتم یه نگاهیی بندازید ببینید دقیقا چی نوشته ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم نکنه این تاریخ واسه اینه که بعدش کلا اکانتم میپره!!! البته یه توضیح دیگه رو هم بدم : موقع شارژ کردن چند بار از ای پی امریکا زدم که اونجا بن شدم واسه 7 روز ترید ، ممکنه اونجا یک ماه هم واسه شارژ بن زده باشه و الان هم یک ماه دیگه فعال بشه ؟!!
ویرایش توسط vaheeed : 01-26-2015 در ساعت 06:03 PM
احتمال میدم مشکل شما اینه که فقط شارژ کردی و منتظر شدی تا مارکت فعال شه، در صورتی که توی مراحل یه جا میگه که حتماً باید یک "خرید معتبر" یا همون Valid Purchase هم انجام بدین و بعد 1 ماه صبر کنین،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خرید هم میشه از استیم استور یه بازی ارزون بخرین یا از دوتا 2 استور یه آیتمی چیزی، من خودم بخاطر تخفیف های سال نو چند تا بازی که تخفیف خورده بود گرفتم،
در هر صورت اگه مشکل خاصی پیش نیاد تو این تاریخ که نوشته فعال میشه.
GL
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
الان رفتم سایت دوتا و خواستم از استورش خرید کنم ولی با خطا میده میگه : یک خطا اتفاق افتاده است لطفا بعدا امتحان کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس باید منتظر بمونم همون تاریخ امیدوارم درست بشه دیگه اخه 50 دلارم هست![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©