من که پستی ندیدم . اگه شما دیدی شماره پست بده ببینیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که پستی ندیدم . اگه شما دیدی شماره پست بده ببینیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور ایشون Bet هست . نه بالانس بودن خود بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
علما من اینجام !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت از دیدن عکسه به نتیجه ای نمیرسی ؟ :دی
تو این عکس بعضی هیرو ها 2 بار اومدن مثل kerrigan و muradin . همچین قابلیتی وجود داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ''iMM : 02-04-2015 در ساعت 08:58 AM
بله هیرو تکراری میشه پیک کرد . ولی از هرتیم فقط یه نفر . ولی تو قسمت Ranked Match همچین قابلیتی وجود نداره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نکته جالبی که هست اینه که درصد برد من تو تیم 1 90% در حالی که وقتی تیم 2 بودم درصد بردم 10% هست . نمیدونم چرا اینجوریهیادم نمیاد اخرین باری که تو تیم 2 بودم و بردم کی بود .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©