چه جوری میشه Single Player بازی کرد من هر چی گشتم چیزی ندیدم ، حتما باید به اینترنت وصل باشیم ؟؟؟
چه جوری میشه Single Player بازی کرد من هر چی گشتم چیزی ندیدم ، حتما باید به اینترنت وصل باشیم ؟؟؟
باید لابی بسازید و تنظیم کنید که Bot جاهای خالی رو پر کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنت وصل نباشید که استیم بالا نمیاد ، استیم هم بالا نیاد دوتا 2 در کار نیست .
البته فعلا باید حتما به اینترنت وصل باشی سازنده های بازی قول دادن مه قسمت offline بازی را هم فراهم کنند که من فکر کنم همون قسمت Lan هست که تا بازی کامل نشه این امکان اضافه نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک نکته دیگه شما میتوانید استیم را در حالت offline قرار بدید و بازی کنید البته بازی Dota 2 offline نداره ولی اگه بازی های دیگه استیم را داشته باشید مانند MW3 و TF 2 و.... در حالت offline هم میشه بازی کرد من به شخصه بازی کردم.
Amin-Wanted (10-13-2012),Milad._.R (10-13-2012),tuj (07-29-2013),WardeN (10-13-2012)
قضیه این که میگید دوتا 2 افلاین نداره چیه؟ والا من که مشکلی ندارم بدون اینترنت هم میتونم با بات بازی کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم یه جای حرف و منظورتونه نفهمیده باشم یا اینکه حرفه شما غلطه ?
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
pishva (03-29-2016)
اون پست ماله خیلی وقت پیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان میشه استیمو گذاشت رو افلاین مود (انلاین مود شما رو از بازی میندازه بیرون) بعد رفت با بات بازی کرد بدون اینکه ترافیک کم شه یا اصلا مودم روشن باشه.
pishva (03-29-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©