جناب پوریا اگر برای خودتم با این شدت و برای بار دوم نقل و قول میکردن اینجوری میگفتی ؟ فقط رد میشدی ؟ نگو اره که باورم نمیشه
جناب پوریا اگر برای خودتم با این شدت و برای بار دوم نقل و قول میکردن اینجوری میگفتی ؟ فقط رد میشدی ؟ نگو اره که باورم نمیشه
Sharingan (02-14-2015)
اولا که حرفه من مستقیما با شخصه شما نبود کلا با همه ی اعضای این انجمن بود چون ما هفته ای یکی 2 تا از این بحثا داریم و منم شخصه شما یا طرفه مقابل رو متهم نکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا وظیفه ی من تو این انجمن اینه که جلوی حاشیه رو بگیرم و این کارم با پاک کردنه پستایه اضافه انجام میدم.
HoMaYoON (02-14-2015),M.Lo4DinG (02-14-2015),Mohammad_ai69 (02-14-2015),Mr.Nobody (02-14-2015),رهی (02-15-2015)
شرایط جوی این انجمن جوریه که تا عمر داریم باید اینجور بحثارو ببینیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه چند تا انیشتین اینجان و به نتیجه ی مشترک رسیدن سخنه![]()
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Four-Eyes (02-15-2015)
ازتون کمال تشکر رو دارم ، من خودم هم می خواستم اینکار رو بکنم بعده اینکه دوست عزیز خوندن مطلب رو ، اگر هم دقت کرده باشین من خودم این بحث ها رو می خوابوندم تا بین بچه ها کدورت و ناراحتی وو بی احترامی پیش نیاد همینطور که به طرف مقابل هم گفتم بار اول چشم پوشی کردم اما بار دوم نیاز به تذکر بود که عکس العمل نشون دادن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا بگذریم ممنون بابت کارتون
اگر کسی تو کار کسی دخالت نکنه و اگرم اشتباهی کرده طرف که می خواد تذکر بده متفکرانه توی خصوصی اشتباهش رو بهش بگن هیچ بحث بی موردی صورت نمیگیره اما متاسفانه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©