ایدی داشتم لول 159 اونم با 4 - 5 تا بازی که سره همین رنک مجبور شدم بزارم کنار.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایدی داشتم لول 159 اونم با 4 - 5 تا بازی که سره همین رنک مجبور شدم بزارم کنار.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا منم بهترین ایدیم هستش مال خیلی ساله مربوط به قبل از اومدن دوتا 2 هستش اما خیلی ها بهم گفتن بازیت خوبه برا ساپورت حیفه این رنکت باشه حالا برا همین می خوام یک رنک 5-6 k اوکی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفیقم یه ایدی داره فک کنم 50 تا باهاش بازی رفته بعد 48 VHS هست یعنی از بازی دوم به بعد رفته رو Very High Skill . ولی فعلآ گذشته کنار میخوای بدم بهت؟ ادامشو بری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (04-27-2015),Mohammad_ai69 (04-27-2015)
شما محبت داری مرسی ، اما خودم اینکار رو انجام بدم بهتره ، راه حل بدین ممنون میشم که چطوری اینکار رو کرده یعنی اساسش چی بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از روش هایی که استفاده کرده خبر ندارم والا . هرکی یه نوع سبک اکانت smurf میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©