کل داستان دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 58

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3817
    یوزرنیم استیم
    VOTUMA2
    نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    دمت گرم خوبه .....
    ولی مگه lich و viper هم تیمی نبودن پس چجوری lich viper رو دستگیر کرد ؟
    viper کلا یعنی خیانت کار

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    64
    یوزرنیم استیم
    l_Viper_l
    نقل قول نوشته اصلی توسط SMAUG نمایش پست ها
    viper کلا یعنی خیانت کار
    راستش "افعی" معنای متداول تریه .... ولی خب شما ادامه بده.
    ای خدا بگم لعنت کنه این google translate رو.

3. کاربر مقابل از Viper عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Four-Eyes (05-21-2015)

4. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    2343
    یوزرنیم استیم
    ReGoX1

وروود شیاطین به جزیره دوتا2

راستش این پست به نظرم فوق العاده جالب اومد! مخصوصا برای من که به دنبال داستان هیرو ها از کتاب وارکرافت بودم تا بیوگرافیشون توی دوتا2.
    من سعیمو میکنم تو این پست داستان رسیدن هیرو های شیطانی رو به دوتا 2 بگم(منظور از هیرو های شیطانی فقط هیرو هایی هستند که به زبان عبری جهنمی یا Hell Ebrie با هم دیگه داخل بازی مکالمه میکنند که عبارتند از: Doom-Shadow Fiend-Shadow Demon و Terror Blade)من داستانم رو در دو بخش ارائه میدم: بخش اول دستگیری این چهار موجود بخش دوم-پیداش شیطان و تقسیم روح بین آنها و فرار آنها از جهنم

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________
    بخش اول: پیدایش طبقه هفتم جهنم و تبعید موجودات به آنجا.
    طبقه هفتم جهنم.مکانی که هیچ انسانی برای سنگین ترین گناهان خود نیز به آنجا تبعید نشده است، طبق افسانه هایی که Elder Titan نقل میکند.او که سازنده تمامی طبقات جهان و کائنات است پس از ساخت این طبقه از جهنم تنها چهار نفر به این قسمت از جهان توسط چهار نیروی بنیادین(Fundemental) تبعید شدند،
    Elder Titan در ادامه صحبت هایش میگوید:
    " Doom که فرشته مقرب خدا بود و به علت سرپیچی از فرمان خدا هفتاد هزار بار بال هایش توسط ارتش Chaos Night قویترین نیروی بنیادین، پاره پاره و به آتش کشیده شد و سپس جسم نیمه جان او که جز ریشه بال هایش و صورتی که دیگر شبیه به فرشتگان نبود به این طبقه از جهنم فرستاده شد.

Shadow Fiend دومین موجودی بود که مورد این جزای وحشتناک قرار گرفت، او در اوایل زندگی اش پرنس سایه ها بود و تمامی سایه های جهان به او احترام میگذاشتند،پدر او Shadow Demon را در 13 سالگی اش به جرم خویشاوندی با الهه Doom توسط یک سیاه چاله که Enigma به وجود آورد به همان طبقه هفتم جهنم تبعید کردند. پس از آن دیگر پرنس سایه ها آن قلب مهربان خود را نداشت،او توانست با آموزش های که از یک سایه ناشناخته دیده بود طلسم نگه داری ارواح را آموزش ببنید! او تنها سایه ای بود در تاریخ که توانسته بود بر ارواح که موجوداتی برتر از سایه ها هستند غلبه کند. او در یک زمان که به دنبال روح یک موجود نورانی بود به دام یکی از اسرار آمیز ترین نیرو های بنیادین افتاد،یک Fundemental با نام Wisp بدون اینکه خود پرنس متوجه شود با یکی از ارواح درون وی توانسته بود ارتباط برقرار کند و قبل از اینکه پرنس بتواند عکس العملی از خود نشان بدهد خود را در قعر جهنم و کنار پدر خود Shadow Demon یافت.

آخرین موجودی که به این تبعیدگاه راه یافت Terror Blade بود،یادم است در زمان ورودش به جهنم هیچکس جرات بستن دستانش به زنجیر آتش آنجارا نداشت و او خودش اینکار را انجام داد،برای یافتن Terror Blade تنها حضور یکی از نیرو های بنیادین کافی نبود.یکی از تنها زمان هایی بود که این چهار نیروی بنیادین با یکدیگر متحد شدند.
    قویترین نیرو (Chaos Knight) توسط قدرتی که Wisp به روحش میبخشید شانه به شانه بردار بزرگترش Keeper of the Light پشت سر نیرویی که ترس در بنیاد وجودش تعریف نشده است به سمت غار های مرموزی که زیر چشمه Avernus وجود داشت و محل زندگی Terror Blade بود حرکت کردند،
    پس از رسیدن به آنجا مجسمه اشخاصی را دیدند که با اینکه زخم شمشیر بر آنها نبود ولی به طرز دلخراشی مرده بودند و این علت تحت تعقیب بودن Terror Blade بود، او در مبارزه ای که برای دفاع از غار های Avernus داشت از نفرین ممنوعه ای با نام نفرین Sunder در مقابل دشمنان خود استفاده میکرد.او با این نفرین که از ترس عظیمی که از شمشیر هایش برمیخواست روح تازه دشمن خود را با روح نیمه جانش عوض میکرد و با یک حمله دشمن را از پا در می آورد،
    هر چهار نیروی بنیادین از این مسئله کاملا با خبر بودند، بلافاصله پس از دیدن Terror Blade بدون ترس ترین Fundemental ترسناک ترین بخش جهان را که برای هر کسی ممکن نیست در عمر خود ببیند به وجود آورد،یک سیاه چاله که به طبقه هقتم جهنم راه داشت. اما Terror Blade ترسی از این مسئله نداشت او با قدرت خود به شبح حولناک عظیم الجثه ای تبدیل شد و خودش را از سنگ illusion عبور داد،اکنون چهار نیرو با دو Terror Blade سروکار داشتند،در این زمان Chaos Knight سپاهیان خود را فرا خواند و شروع به مبارزه با Terror Blade کردند،
    تاریکی غار و صدای غرش شمشیر ها در برخورد به یکدیگر دل هر جنبده ای را به لرزه می انداخت در این زمان Keeper of the Light به حالت روحانی خود درآمد و کل غار روشن شد، او که میدید آنها به تنهایی نمیتوانند از پس این شر اعظم بر بیایند تمامی فرشتگان بزرگ را فراخواند و آنها یکی یکی وارد میدان نبردی که در دل غار به وجود آمده بود شدند،
    کم کم نبرد نابرابر شد،یک سپاه از بزرگترین فرشتگان الهی به همراه چهار نیروی بنیادین جهان در مقابل یک جنگجو...با این حال Terror Blade ساعت ها مبارزه کرد و از پا نایستاد تا با یک ضربه ناجوانمردانه از طرف Chaos Knight به سمت سیاه چاله کشیده شد و خسته و بی رمق به سمت طبقه هفتم جهنم فرستاده شد."
    __________________________________________________ __________________________________________________ ___

5. 9 کاربر مقابل از ReGoX عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

''iMM (05-21-2015),FCB (05-21-2015),IR_Prince (05-21-2015),Mars (05-21-2015),Milad._.R (05-21-2015),Viper (05-21-2015),Warmach1ne (05-21-2015),Wind (05-22-2015),[DR.[mmL (05-21-2015)

6. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط ReGoX نمایش پست ها
    چهار نیروی بنیادین با یکدیگر متحد شدند.
    قویترین نیرو (Chaos Knight) توسط قدرتی که Wisp به روحش میبخشید شانه به شانه بردار بزرگترش Keeper of the Light پشت سر نیرویی که ترس در بنیاد وجودش تعریف نشده است به سمت غار های مرموزی که زیر چشمه Avernus وجود داشت و محل زندگی Terror Blade بود حرکت کردند،
    عالی داداش عالی .... فقط اینایی که گفتی wisp - ck - kotl سه تا نیروی Fundemental بودن پس اون چهارمی کی بود ؟؟
    1891 01450728361

7. کاربر مقابل از [DR.[mmL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ReGoX (05-21-2015)

8. Top | #5

عنوان کاربر
    مدیر سابق
    شماره عضویت
    1027
    یوزرنیم استیم
    Four-Eyes
    عالی داداش عالی .... فقط اینایی که گفتی wisp - ck - kotl سه تا نیروی Fundemental بودن پس اون چهارمی کی بود ؟؟
    چهارمی enigma ه
    ولی تا جایی که من میدونم kotl و CK باید دشمن باشن چون CK در کل زندگیش دنبال این بوده که نور رو از بین ببره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SMAUG نمایش پست ها
    بابای هیروی faceless void در ابتدا اون سارق بود و از طلا فروشی ها دزدی میکرد یک روز یه زنو دید و عاشق اون شد دنبالش رفت و دید اون زن غیب شد نزدیکتر شد و دید اون زن یه دفعه مرئی شد و به اون حمله کرد اون templar بود ولی پدر وید نمرد و پس از مدتی با اون ازدواج کرد و یه پسر به دنیا اواردن که چون صورت نداشت اسمشو faceless گذاشت اونم شغل پدرشو ادامه داد و void شد دیگه کسی نبود در مقابلش وایسه تو مدرسه یه ماسک رو صورتش بود یه بار یکی از دوستاش خواست ماسکو در بیاره ووید انقدر اونو کتک زد که مرد ووید قوی بود و توسط مامانش به جزیره وارد شد
    قیافه من :
    قیافه رییس blizzard :
    قیافه ICe frog :
    قیافه gabe :
    قیافه خوده void : " " با خوندن این داستان همون دهن هم از دست داد وگرنه 100% قیافش اینطوری میشد :
    قیافه TA :

9. 4 کاربر مقابل از Four-Eyes عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

''iMM (05-22-2015),ReGoX (05-21-2015),samdeloges (12-11-2015),Wind (05-22-2015)

10. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1234
    یوزرنیم استیم
    mahdmta
    نقل قول نوشته اصلی توسط four-eyes نمایش پست ها
    چهارمی enigma ه
    ولی تا جایی که من میدونم kotl و ck باید دشمن باشن چون ck در کل زندگیش دنبال این بوده که نور رو از بین ببره.
    توی داستان گفته که انقدر دستگیری tb مهم بوده که با هم متحد میشن .
    I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough

11. کاربر مقابل از IR_Prince عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Four-Eyes (05-21-2015)

12. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3490
    یوزرنیم استیم
    Hєιѕєηвєяg
    چهارمی enigma

13. کاربر مقابل از The Viper عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ReGoX (05-21-2015)

14. Top | #8

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3793
    یوزرنیم استیم
    admiralfurion
    elder titan
    در ضمن chaos ضد wisp-kotl-elder هستش.

15. کاربر مقابل از admiralfurion عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ReGoX (05-21-2015)

16. Top | #9

عنوان کاربر
    مدیر سابق
    شماره عضویت
    1027
    یوزرنیم استیم
    Four-Eyes
    نقل قول نوشته اصلی توسط admiralfurion نمایش پست ها
    elder titan
    در ضمن chaos ضد wisp-kotl-elder هستش.
    چهارمی enigma هستش عزیز

17. کاربر مقابل از Four-Eyes عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ReGoX (05-21-2015)

18. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    2343
    یوزرنیم استیم
    ReGoX1
    من واقعا خوشحال هستم که دوستان و بزرگواران از داستان بنده خوششون اومده و نسبت بهش صحبت و بحث میکنند. یک توضیح کوتاه قبل از آغاز نوشتن بخش دوم داستان میدم تا یک سری ابهامات که از قصد هم در داستان قرار گرفته شده و من باب به چالش کشیدن و فعال بودن مخاطب در طی خواندن داستان بوده و البته برای یک سری از دوستان که متوجه اصل منظور نشدن روشن بشه،البته این توضیحات مربوط به داستانیه که بنده از خودم مینویسم،پس دوستان اهل مطالعه نسبت به جزئیات خرده نگیرند!؛
    طبق افسانه های کتاب وارکرافت و همینطور بیوگرافی خود Elder Titan،او پیر ترین موجود زنده جهانه که تمامی طبقات جهان و درواقع تمامی جهان را توسط دستور خدای بزرگ یا *Elder God ساخته،پس نتیجتاً از تمامی واقیع قدیمی باخبره،به همین علت هم هست که من به عنوان راوی فصه ام ازش استفاده کردم. (* بیشتر از Elder God در بازی قدیمی نبرد فنا پذیر یا Mortal Kombat یاد میشه و اسمی ازش در کتاب Warcraft یا داستان های دوتا و دوتا2 نیست، ولی چه کسی جز Elder God به نظر شما میتونه آفریننده ی Elder Titan باشه؟)
    چهار نیروی بنیادین که با نام های Chaos Knight-Wisp(IO)-Keeper of the Light و Enigma برای ما شناخته شده هستند تنها موجوداتی هستند که قبل از آفرینش جهان توسط Elder Titan وجود داشتند و کسی واقعا نمیدونه چه کسی اونهارو ساخته(حتی قدیمی تر از شکل گیری Elder God هستند،لابد میپرسید پس چرا Elder Titan انقدر پیر و فرتوته ولی اونا نه؟ بله چون اونها نیرو و انرژی هستند و در خاصیت انرژی هم پیری تعریف نشده است! فقط برای اینکه برای ما قابل درک و فهم باشند و بتونند در جهانی که Elder Titan ساخته حرکت کنند نیاز به یک قالب مادی داشتند که هرکدوم رو به شکلی که ما میشناسیم در آوردند!)
    چهار موجودی که به قعر جهنم تبعید شدند Doom-Shadow Fiend-Shadow Demon و Terror Blade هستند، هر چهار تای اونها در اول کار موجودات پاکی بودند،ولی هرکدام بدلیل یک عمل خطا و ممنوعه به این سرنوشت دچار شدند؛Doom از فرمان Elder God سرپیچی کرد،Shadow Demon به علت ارتباط نزدیک با لوسیفر (Doom) و حمایت از او به جهنم تبعید شد،Shadow Fiend به دلیل یاد گیری نفرین جمع آوری ارواح که یکی از چند نفرین ممنوعه است به آن محل کشیده شد و Terror Blade که تنها محافظ سلطنتی Lord of Avernus یا همان Abbadon بود و برای دفاع از غار های چشمه Avernus(توجه کنید که چشمه Avernus بر بالای کوه Avernus قرار دارد که محل زندگی مردم تمدن و فرهنگ Avernus نیز هست،ولی بر خلاف سایر کوه ها، این کوه بر روی یک سری غار ها بنا شده که در قلب آنها شاهراه ورودی به این سرزمین وجود دارد و شخصی که از آنجا با تمام وجود محافظت میکرد Terror Blade بود که او هم با فرا گیری یک نفرین ممنوعه (Sunder) مورد خشم Elder God قرار میگیره که باعث میشه به درک-(اسم طبقه هفتم جهنم هست) تبعید بشه.
    نکته ای که شاید توجه شمارو هم جلب کرده باشه این هست که هر چهار موجود تبعیدی به طریقی با یک موجود پنجم که عامل بدبختی و تبعید اونها به جهنم بوده در ارتباط بودند؛ Doom به فرمان او گوش داده و از Elder God سرپیچی میکنه،Shadow Demon به فرمان اون گوش داده و تلاش میکنه Doom رو فراری بده،Shadow Fiend از وی طلسمی شیطانی رو یاد میگیره که باعث میشه خصلتش و حتی شکل و شمایلش تغییر کنه و در آخر Terror Blade که ضعف خود در دفاع از غاری های Avernus رو میبینه از وی یک طلسم نا بخشودنی یاد میگیره تا از اون در دفاع از آن مکان استفاده کنه و وی هم به سرنوشت سه موجود قبلی که به فرمان او گوش دادند دچار میشه،فکر میکنید اون کیه؟گدوم هیرو میتونه همچین خصلتی داشته باشه؟
    منتظر بخش دوم داستان باشید!
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________
    و در آخر از تمامی دوستان نکته سنج و ریز بینی که راجع به داستان نقد وارد کرده بودند کمال تشکر رو دارم و نقد همگیشون رو به جا تلقی میکنم،و همینطور متشکرم از دوستانی که غلط های املایی بنده رو بهم گوشزد کردند،نهایت تلاشم رو میکنم که بدون غلط بنویسم و این امر در نوشتن سریع مشکل ایجاد میکنه.
    من هم مثل شما علاقه مندم تا متوجه ادامه داستان بشم! چون حتی خودمم تا زمانی که داستان رو ننویسم از ادامش بی اطلاع هستم!
    یک نکته کوچک:تمامی اتفاقات داستان نشات گرفته شده از سه کتابی بود که در بالا بهش اشاره کردم و ساخته ذهن نویسنده هستند، به هیچ عنوان از هیچ منبع فارسی زبان دیگری کپی برداری نشدند!
    ویرایش توسط ReGoX : 05-21-2015 در ساعت 10:34 PM

19. 9 کاربر مقابل از ReGoX عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Four-Eyes (05-21-2015),Fundamental (05-24-2015),Mars (05-21-2015),Milad._.R (05-22-2015),The Viper (05-22-2015),UnHoLy666 (05-22-2015),Viper (05-22-2015),WardeN (05-22-2015),[DR.[mmL (05-22-2015)