هیرو فقط pl تا دقیقه 50 دفاع کنید و فارم کنید 2 تا ایتم اصلی بگیره خودش بازی رو تکی جم میکنه یار هم تنها چیزی نیاز داره یه io باشه فقط اینو ساپورت کنه همین![]()
هیرو فقط pl تا دقیقه 50 دفاع کنید و فارم کنید 2 تا ایتم اصلی بگیره خودش بازی رو تکی جم میکنه یار هم تنها چیزی نیاز داره یه io باشه فقط اینو ساپورت کنه همین![]()
عزیز درباره دوتا حرف میزنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من ساپورت بازی میکنم دقیقه 50 نصف آیتمامو دارم چه برسی کری ! اونم pl !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله دادا منم بازی میکنم تو 50 دقیقه بیشتر ایتما رو میگیرم ولی کسی pl رو پیک کنه اصن نمیزارن تکون بخوره فقط اینو گنگ میکنن بعد هر چقدر هم گنگ شه مطمئنن باید تا دقیقه 50 حداقل 2 تا ایتم اصلی بگیره اون وقته دیگه خودش تکی میتونه بازی رو جم کنه ساپورت هم بخاط گنگ میگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دل برادر اولا که pl با اسپل دومش میتونه خیلی راحت فرار کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما که منظور من این بود که خیلی زودتر از این ها میتونه آیتم هاشو بیاره . اکثر pl بازهای حرفه ای حال حاضر تیم های مطرح آیتم های early game برای فنتوم میبندن . مثل vladmire و drums و یه سری ایتم های دیگه که به خاطر رشد فوق العاده agility فنتوم هست . به همین خاطر از نظر دمیج و اتک اسپید تامین ـه . تا دقیقه 40 باید فول شده باشه چه برسه دقیقه 50 بخواد 2 تا آیتم core داشته باشه ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©