منم الان شکر خدا مشکل نتم 2 روزه حل شده . در همین بازی زمانی 300 تا رنک افزایش پیدا کرد . نت خوب بشه همه چی خوب میشه
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
منم الان شکر خدا مشکل نتم 2 روزه حل شده . در همین بازی زمانی 300 تا رنک افزایش پیدا کرد . نت خوب بشه همه چی خوب میشه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
واسه شما نت خوب باشه همه چیزه واسه ما سطح بازی هم مهمه یعنی من اگه بدونم باید کیل بگیرم یا وین بیارم خیلی خوب میشه که به قول اقا Mohammad هنوز جواب درستی وجود نداره!
راستی یه اکانت دیگه دارم لول 9 هستش با اون بازی بکنم؟![]()
حالا چرا این مبحث اینقدر براتون مهمه . بازی کنین و از بازی لذت ببرین !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مشکل اینجاست لذت نمیبریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چراا تو بعضی از بازی ها هیچی نمینویسه که normale یا high ؟
اون بازی ها رنک هستن ولی دلیل اینکه نشون نمیده دیگه نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
هر بازی که از حدود 50 دقیقه بیشتر طول میکشه سطحی رو ثبت نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره غیر از رنکم بالای 50 دقیقه اینجوری میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ExtremePoorya (05-28-2015),smartmob (05-28-2015)
عه اخه من بازیای رنک خودمو دیده بودم چیزی ننوشته یود شاید اشتباه دیده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
آره بالای 50 دقیقه چیزی نمینویسه حالا دلیلش چیه؟ غیر منطقیه به نظرم!
https://www.dotabuff.com/players/175657633This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی slark 52 min و بازی PA 70 min هر دو رو زده پس مطمئنا به زمان ربطی نداره .
What happened ? Axe happened
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©