lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوباره lol
بازم lol
یعنی من بعد از 4 سال دوتا 2 بازی کردن هنوز نمیدونم این بازیها چی هستش؟ همونه tiـه دیگه! بیخیال!!
lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوباره lol
بازم lol
یعنی من بعد از 4 سال دوتا 2 بازی کردن هنوز نمیدونم این بازیها چی هستش؟ همونه tiـه دیگه! بیخیال!!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
میدونم شما خیلی pro هستی و همه چیو میدونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم این بود این فقط qualify ti هست و تیمای اصلی اصن بازی نمیکنن ... هنوز کو تا ti .
What happened ? Axe happened
خواهش میکنم نظر لطفتونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز هم همون جزو ti حساب میشه دوست عزیز
منم فینال پارسال رو اصلا" ندیدم! چون از جفت تیما خوشم نمیومد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از دلایل دیگه که ti رو امسال زیاد دنبال نمیکنم عدم شناخت تیم هاست چون تو کل پارسال که گذشت حتی الان هم وقت نمیکنم بیام زیاد دوتا 2 و بخاطر همین خیلی از تیم هارو نمیدونم چی ب چیه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©