alliance همین الان که با power rangers بازی داشت بازی دومش بود فک کنم داشتن مسخره بازی میکردن دیگه؟؟ این bulldog که داشت مسخره میکرد...
در کل بازی fun بود
alliance همین الان که با power rangers بازی داشت بازی دومش بود فک کنم داشتن مسخره بازی میکردن دیگه؟؟ این bulldog که داشت مسخره میکرد...
در کل بازی fun بود
آره دیگه همین بازیو میگم منم ... با axe مسخره بازی میکرد عوضیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote.
What happened ? Axe happened
اونجاش من میخندیدم که میخواشت شیش کنه رو وینترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاینگار داشت لست هیتشو میزد
فک کنم دوباره از تیم پرتش کنن بیرونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote... تغییرات اساسی میخواد Alliance .
دیگه مسابقه ها رفتن تا فردا؟ یا امشب هنوز هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دیگه امشب تمام ... بازی های Playoffs از فردا ظهر شروع میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Soul Keeper (05-31-2015)
از نظر من bulldog تنها بازی کنی بود که مشکل نداشت! شما pajkatt رو دیدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
''iMM (05-31-2015)
از هرکی تو اتحاد ( معادل فارسی allianceThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote) بشه ایراد گرفت از پایکت نمیشه . خیلی خیلی عالی بازی میکنه . البته بازی هایی که alliance باخت رو ندیدم ولی چیزی که واضحه وقتی یه تیمی حذف بشه علت اصلی عملکرد ضعیف کل تیم هست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
كلا 1 بازي باختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 تارو مساوي كرد
موافقم انصافا pajkat خوب بازي كرد به نظر من loda از همشون بدتر بازي كرد به جز بازي هايي كه Slardar ور داشت
به نظرم آيتم بنديش مشكل داشت جوري كه بعضي از فايت ها به خاطر نداشتن bkb اول از همه ميمرد با اينكه carry بود
بعضي وقت ها هم فقط به خاطر يه لست هيت خودشو به كشتن ميداد
ویرایش توسط The Viper : 05-31-2015 در ساعت 06:43 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©