سلام دوستان من خیلی وقت نیست شروع کردم دوتا دو رو لطفا یه مقدار سطحی تر توضیح بدید چطور از کتاب باید استفاده کنم و لولشو بالا ببرم...کتاب رو دارم ولی تو پروفایلم جفتش زده لول 0 ..
در ضمن خوتستم ببینم چطوری باید بفهمم چلنجم چیه برای کتاب ممنون![]()
سلام دوستان من خیلی وقت نیست شروع کردم دوتا دو رو لطفا یه مقدار سطحی تر توضیح بدید چطور از کتاب باید استفاده کنم و لولشو بالا ببرم...کتاب رو دارم ولی تو پروفایلم جفتش زده لول 0 ..
در ضمن خوتستم ببینم چطوری باید بفهمم چلنجم چیه برای کتاب ممنون![]()
کتاب رو باید بخرید.وقتی lvl 0 هست یعنی ندارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Lone Star (06-07-2015)
سلام دوست عزیز الان برام زده کتاب لول یک ...پس یعنی دارمش؟ چطوری باید چلنج هامو بفهمم چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این یک bug هست.حتما باید book رو بخرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
grand wizard (06-12-2015)
تا وقتي كتابو نخريد كتابو نداريدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم نوشته lvl يك احتمالا باگه
grand wizard (06-12-2015)
باگ نیست، الان مثلا من بوک ندارم ولی وقتی ایتم Recycle میکنم 50 تا پوینت هر دفعه میده که این پوینت ها جمع میشن و دور ریخته نمیشن و وقتی که بوک بگیرید این پوینت ها به لولتون اضافه میشه. یعنی مثلا اگه شما قبل از خرید بوک 4 بار recycle کنید بعد بوک رو بخرید لول بوکتون به جای صفر از لول 2 شروع میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
grand wizard (06-12-2015),samdeloges (01-16-2016),The Viper (06-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©