اوهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدادا اگه یکیشون از اون 1$ ها نمیخای بده من خخخخخخ
چطوری شرط میبندی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پستای قبلی منو نگاه کن ، از 400 تا کلید و 50 تا آرکانا بیشتر میتونی بدست بیاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین جا bet و ببوس بزار کنار ، هرچی در اوردی بستته وگرنه همینم از دست میدی ، به جایی میکشتت که حسرت یه ایتم 2 دلاری رو بخوری
حاجی چطوری شرط ببندم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا یکی تو پیام شخصی یه توضیحی بده
ویرایش توسط Rango.IR : 06-11-2015 در ساعت 03:46 PM
راس میگه ... منم روتن استاچ داشتم ... سر حریص شدن و آیتم زیاد خواستن به فاک داد منو بت....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-11-2015)
به اون دوستمونم گفتم ......... من تا 2تا آرکانا از این d2l بی پدر مادر نگیرم ( برای تلافی آرکانا LC ) ولش نمیکنم ............ الان فکر کنم بتونم 2تا بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشتی bet اولش که میبری خوبه یهو میرینه بهت :/ فک کن alliance اومد Secret رو زد :/ قشنگ موقعی که All inکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Youtube Junkey
یا امام رضا،خدایا به حق این زبون روزم ، آخــــــــــه این چه کامنتیه؟
ایول داداش نامردا همه ی هیرو هایی که علامت شیطان پرستی داشتن هیرو های خیلی قوی بودن مثل void , rikimaru , s.l.a.r.d.a.r , dragon knight و .... آهان راستی فک کنم Lo یا wisp هم جزو اون شیطونک های آبی باشه . خدا جوونایی مثل تو رو که مارو با این دست مسائل آشنا میکنن زیاد کنه انشاالله . به امید ویدیو های بهتر و بیشتر .
طرف اینقد بزه که فک میکنم اسم io
lo هـه
فقط میشه گفت لول
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونو ول کن اینو بچسب
من دوتا بازی میکنم چون خوشم میاد کاری هم ندارم به این چیزا,اینکه این نشانه ها توش هست هیچ فرقی به حاله دوتا بازا نداره
پاسخ : اگر درک کنی که موقع بازی کردن چقدر اعصابت خورد میشه و بابت اعصاب خوردیت با خونوادت بد رفتار میکنی و تو بازی چقدر به خواهر و مادر بچه ها فحش میدی و کلا این بازی باعث میشه از یاد خدا دور بمونی دیگه نمیگی بازی کردن فرقی به حال دوتا بازا نداره
ویرایش توسط Soul Keeper : 06-19-2015 در ساعت 06:40 PM
Apdentist (06-19-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©