بدرد دوتا نمی خوره بافتش خیلی واقعی هست با گرافیک دوتا هم خوانی نداره! بعد اگه برا دل خودت ساختی که هیچ وگر نه خیلی سادس مثلش تو بازی هست نمی تونه به بازی اضافه شه سعی کن ایده و طرح جدید بزنی ولی کارت خوب بود
بدرد دوتا نمی خوره بافتش خیلی واقعی هست با گرافیک دوتا هم خوانی نداره! بعد اگه برا دل خودت ساختی که هیچ وگر نه خیلی سادس مثلش تو بازی هست نمی تونه به بازی اضافه شه سعی کن ایده و طرح جدید بزنی ولی کارت خوب بود
nimAA maXxi™ (11-04-2012)
ممنون از تو ک حداقل نوشته منو خوندیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون طور که گفتم,ایتم من نیاز به تکسچر داره که نمیدونم چجوری با ایتم تنظیمش کنم
اگه کسی بلده بگه
در ضمن این ایتم فقط اولیه است و میخوام کار کردن با ساخت رو باد بگیرم
ایده های بسیار زیادو ترسناکی رو دارم
خواهشا اگه کسی رو که میتونه تکسچر درست کنه رو میشناسین یه پیغام به من بدید
حتی اگه طرف خارجی باشه
من باهاش صحبت میکنم
موردی نداره
چو تو اینترت نتونستم راجبش چیزی پیدا کنم
بازم ممنون
Amin-Wanted (11-04-2012)
سلام پسر خوب اول باید بگی میخوای چه تکسچر بسازی تا من بتونم کمکت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (11-13-2012)
اولا ممنون ک جوابه مارو میدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تونستم چند آموزش تو گوگل پیدا کنم
هنوز تایم پیدا نکردم که برم تو کاره ساختش
درسای دانشگاه بد اذیت میکنه
سره فرصت ایشالاه آیتمم رو کامل میکنم باهاتون مشورت میکنم راجبش
تستچر رو تو همون ماژول هیرو که دانلود کردی پیدا می شه .اگه تکستچر دیگه خواستی یه سرچ ساده تو گوگل کارتو را میندازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (11-13-2012)
ممنون از راهنماییتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تونستم پیدا کنم
توی استیم هر چه گشتم نیافتمت
توانستی مرا اد بنما![]()
آقا لینک دانلود برنامه خرابه!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©