نیازی نیست که اون ایتم حتما Socket داشته باشه، فقط باید موقع ای که روش right click میکنین گزینه socketing بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیازی نیست که اون ایتم حتما Socket داشته باشه، فقط باید موقع ای که روش right click میکنین گزینه socketing بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هرکاری میکنم socketing نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
=====================
ایول درست شد
حالا من این بازی رو باختم الان ریست کردم میتونم برای بازی بعدی دوبار چرم رو استفاده کنم ؟ یا باید 2 بازی صبر کنم
ویرایش توسط Rango.IR : 07-14-2015 در ساعت 09:17 PM
شما هر بازی دوست داری میتونی استفاده کنی اونجوری که من میدونم من خودم هر بازی استفاده کردم و یه ست luna بردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ویرایش توسط n.0 n@me : 07-15-2015 در ساعت 12:44 AM
نه نیازی به صبر کردن و این چیزا نیست هر بازی یوز کن اگه بردی که چه خوب اگه باختی فقط یادت نره قبل از بازی بعدی ریستش کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©