میشه یکم توضیح بدی چیش فوق العاده بود ؟ شاید من متوجه یه چیزاییش نشدم . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یکم توضیح بدی چیش فوق العاده بود ؟ شاید من متوجه یه چیزاییش نشدم . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
شما با دقت گوش کردی؟ تفسیر موزیک رو خوندی؟ میدونی چقد اون تکست تاثیر گزاره؟ واقعا هرکی بگه بده درک نکرده من که باهاش حال کردم هنوزم گوش میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بعله گفتم که هم گوش کردم هم تفسیرشو خوندم ( تفسیرش مهم نیست چون اکثر نظرات چرت و پرته ) . شما چندتا نمونه از قشنگهاشو بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آلبوم اشتباه خوب بهرام از ص شاهین بهتر بود . . .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اتفاقا جالب نفسیراست که متفاوته مثلن من با تفسیر aureliano حال کردم قصه ذختری که بعد از مدتها از دام و بند مادرش رها میشه و به اصطلاح اجازه عشق و حال میگیره میره پارتی با یه پسری مواجه میشه و باهاش رابطه برقرار میکنه بعدش که با یه دختر هم جنس باز که معشوقش بود جدایی میکنه و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آهنگ قشنگشو بگم؟ متن بزارم؟ چی دقیق میخوای متن اگه بخای که خیلی هست ازش تو آلبوم مثه این
آلیس:
سرزمینِ عجایبه اینجا
باغی از گلایِ آدم خوار
مردمش تخمه میشکنن وقته
رقص محکوم روی چوبه ی دار
نظرات زیاده مثلا شما اگه لوگو آلبوم اشتباه خوب رو دیده باشی خیلیا میگفتن بهرام شیطان پرست شده و... ولی البوم خوب بود بعضیا که میگن نبوده نمیتونن دقیق بفهمن منظورو شاید
ویرایش توسط رهی : 07-23-2015 در ساعت 12:10 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©