آموزش هیروی Spectre - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 76

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    3565
    نقل قول نوشته اصلی توسط _-_Nightmare_-_ نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    به نظر من این هیرو یک مقدار که فارم کنه می تونه Intiator خوبی بشه و به نظر من یکی از بهترین مچ هاش هیروهایی که اسکیل فول مپ دارن مثل Zeus-Ancient-Nature Prophet چون دمیج میدن و جای هیرو های حریف رو نشون میدن و هیرو bloodseeker به دلیل اینکه جای هیرویی با hp کم رو نشون میده و راحت میتونی ulti بزنی و kill بگیری

من با این هیرو نزدیک 15تا win موفق توی public normal (و چند تا هم توی rank) داشتم و همیشه برای این هیرو این آیتم هارو به ترتیب میرم : phase boots - vanguard - radiance - diffisual blade و بعدش یکی از اینا یا چند تا با هم میگیرم : manta-heart-bkb-deadlus
    بعضی موقع ها هم وسطای بازی blade mail میگیرم . اکثرا هم این سبک آیتم گیری جواب داده مگر اینکه اونا carry early game خوبی داشته باشن یا range که خیلی اذیت کنن و نذارن فارم کنی

به نظرم هیروهای اتکر نمیتونن جلوی spectre وایسن و فقط nuker ها با اسکیل های قوی و stoner اسپکتر رو میزنن که اونم با bkb یا manta یا heart تقریبا حل میشه گرچند نیاز به فارم زیاد داره
    به نظرم CK و تروربلید شانس زدنش رو دارن

همینطور rough knight

2. کاربر مقابل از Deadking عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

pishva (03-14-2016)