بحث و گفت گو درباره The Iternational 2015

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 428

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805
    باو ناوی مرده ،بازی اول anti mage داغونشون کرد (rtz) به جای اینکه بازی دوم anti یا naga رو بن کنه میاد clinkz بن میکنه و جالبتر اینکه وقتی anti هست storm پیک میده نمیدونم شاید زودتر پیک داده،ولی واقعا پیک های ناوی ضعیف هستن. دندی مید رو از s4 برد ولی 3 بار اومد tp کنه پاک گرفت جلوش رو فقط توی مید! یه بار bot اومد tp کنه anti ulti زد . من نمیدونم چه حکمتیه توی اینترنشنال hard carry رو میزارن free فارم باشه؟ مثل 2013 xboct رو با alchemist بود گذاشتن توی فینال دقیقا یادم هست free farm بود اون سمت spectre فری بود.

بازش رو هم دارم هنوز. کسی combo های باحال دید به ما هم بگه. 2013 دندی بوچر بود با پاپی که چن بود یه بازی رو کلا که باخته بودن برگردوند و بردن. magnus همه رو میکشید یه جا زرت 4 تا اولتی میزدن sf /dark seer /black hole/. و ..

الان کسی فک نکنم جرات کنه invoker پیک بده.

دلایل اصلیش ( به نظر خودم!) 1= واقعا بالانس نبودن هیرو ها
    2 به نظر من اینقد جایزه رو زیاد کردن که تیم ها دیگه هیچ ریسکی رو انجام نمیدن که تعجب میکنم چطوری divine میخرن.

کسی هست از بازی ها واقعا لذت برده باشه؟ ( 2012-2013 رو هم دیده باشه کامل)
    “If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

2. کاربر مقابل از Apdentist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

hmd (07-29-2015)