یکی به خدا گفت : اگر سرنوشت مرا تو نوشتی، پس چرا آرزو کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هر چه آرزو کند
یکی به خدا گفت : اگر سرنوشت مرا تو نوشتی، پس چرا آرزو کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هر چه آرزو کند
Dav1d (08-03-2015),Mahdi-Void (08-03-2015),Mars (08-03-2015),shavn (08-02-2015),رهی (08-03-2015)
98% ادامایی که میگن با خدا حرف زدیم دیوانن یا الکی میگت اخه اگه خدا جواب کسی رو هم بده طراف نمیار بذاره تو اینترنت کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این که اقا محمد رو نقل قول کردم به ایم معنی نیست که منظورم به ایشونه ایشون 100% از یک جا کپی کرده
و البته وضع اونهایی هم که باور میکنن خراب تر از اونهایی که فکر میکنن خدا باهاشون حرف زده!
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
فکر نکنم منظور این باشه فکر کنم یک ضرب المثل برای امید داشتن و ارزش راز و نیاز با خدا باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (08-03-2015),Mahdi-Void (08-03-2015),Mohammad_ai69 (08-03-2015)
من که یک اسم دیگه میذارم رو جای خدا حرف زدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مقصود این جمله کوتاه دست نکیشدن از تلاش توی زندگی هست که همه چی رو ندیم دست تقدیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نویسنده جمله خشک خشک که نمیتونه مفهوم رو بنویسه میاد به صورت داستان در میاردش
به احتمال زیاد نوسنده وقتی این رو نوشته ادعا نکرده که با خدا حرف زده
Mohammad_ai69 (08-03-2015),WardeN (08-03-2015)
من دفعه ی بعد که با خدا حرف زدم ازش میخوام شما رو شفا بده . درکت از مطلب تو حلق بن لادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
من اینجوری درک کردم چیکارش کنم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه هر کسی پشه بیاد از قول خدا حرف بزنه که نمیشه حتی بخاطر ارتباط راخت تره مردم با اون متن
اجازه میدین قانع نشم؟
IR_Prince (08-03-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©