اصلا مشکل زیر ساخت داریم ما باو چقدر بدم میاد میاید کل مملکت رو زیر سوال میبرید به خدا
الان خط بنده خود بنده snr اولا روی 2 mb روی 39 بود اما الان که 10 mb دارم شده 18!! الان دیگه بالاتر از 10 نمیتونم برم حالا بیان نت سرعت 1 گیگ بدن 5 تومن
جز کلان شهرها تازه اونم نه همه جاهاشون تمام زیر ساخت کشور فرسوده هست حالا تلفن ک جای خود دارد...بله درسته داخل ایران هم من نت 30 مگ داداش رفیقم نصب کرده تو فرشته با خود رفیقم هم رفته بودن برا نصب با مازراتی طرف هم شونصدتا سلفی گرفته بودن
اما دیگه بیشتر از این نیست نداریم تازه اون طرف هم روی خطش نبوده دکل زدن براش!! چرا آخه هی دوست دارید بنالید؟؟
درسته شرایط یکسری واقعا بد هست من کور نیستم اما یکسری میان گنده ترش میکنن تا ولایت و رهبری هم پیش میرن! نکنید زشته به خدا
به خدا هیچ کشوری تو دنیا مثل ایران نیست اگر یکی از شماها تونست بره 1 هفته هر کشو خارجی که نام میبرید کار کنه خرجشو در بیاره رندگی کنه به خدا نمیتونه! این حرفی که میزنم با دلیل و منطق براتون ثابت میکنم اگر فکر میکنید اشتباه هست.
به پوریا کار ندارم اما تمام بچه های ایرانی که خارج ایران زندگی میکنن یک دقیقه پول براشون فرستاده نشه باید برن توالت شویی کنن تا بتونن پول در بیارن چون اونجا به همین راحتی به هرکسی کار به درد بخور نمیدن خودتونم تو فیلما 100 بار دیدید جای توضیح نداره طرف شونصدجا میره مصاحبه کاری تازه اگر مونث باشه میگن بیا اتاق پشتی...
مشکل ما جوونا اینه وارد بازار کار و جامعه نشدیم نمیدونیم اون بیرون چه خبره سر نمیدونم اینترنت و فلان کل مملکت رو زیر سوال میبریم! اینا همه اثرات این هست هروقت هرچی میخواستیم بوده خوشی زده زیر دلمون...